Търси
Filters

МУРСИЯ

Колекция Мурсия

Съчетание от гранитогрес, фаянс, декор и фриз - това е баня Мурсия

Търсите плочки за баня в меки и светли цветове? Искате да обновите изцяло визията на вашата баня? Направете своят избор на плочки Мурсия при нас и преобразете банята си с приветлив интериор в свежи цветове.

Защо да изберем плочки за баня Мурсия?

Баня Мурсия съчетава в себе си плочки за баня от елегантната колекция на фирмата производител KAI. Плочките са проектирани в нежни и меки цветове, които внасят спокойствие и топлина във всяко пространство на банята. Дизайнът е добре обмислен, за да създаде един светъл и приветлив интериор. Древногръцките мотиви на декоративната и фризовата плочка допълват перфектно семплия вид на основните плочки, които са фаянс и гранитогрес. Серията е подходяща както за бани, така и за всички видове помещения в дома. Изборът на светли нюанси създава визуалното усещане за повече пространство и светлина, а тъмните изграждат характер и изтънченост на банята. Избирайки плочките от серия Мурсия, вие сте на път да създадете баня, която впечатлява и оставя във всеки усещане за стил и вкус.

Серия Мурсия - KAI

Серия Мурсия - структура с луксозно въздействие

Селекцията от плочки за баня Мурсия, могат да бъдат съчетани и поставени по няколко различни начина в мокрото помещение. Фаянсовите плочки от тази серия имат различна цветова гама, за да паснат идеално на предпочитанията на всеки потребител. Те биват светъл и тъмен фаянс, които съчетани заедно с декорите и фризовете правят всяка една баня модерна и стилна. Светлите тонове на серията са изключително подходящи за поставяне в малки и не толкова просторни помещения, допринасяйки визуално усещането за повече светлина и простор. Тъмната гама от серия Мурсия внася в мокрото помещение класа и уют. Съчетанието и на двата вида фаянс с декорната плочка, която е светла на цвят, но с тъмен мотив правят визията на банята завършена и интересна. Подовите плочки са гранитогресни с изчистен дизайн, изработени от висококачествен материал. Те заедно с останалите плочки от серията правят вида на цялото помещение завършено и стилно.

Защо да изберете плочки Мурсия от Victoria Ceramics?

Ние от Victoria Ceramics знаем, кое е най-важното нещо за нашите потребители. Едно от водещите неща, което ние предоставяме на нашите клиенти е високото качество на продуктите ни и достъпните им цени. При нас, може да намерите серия плочки за баня Мурсия на ниска цена и да преобразите баня си в така мечтаната от вас визия. Закупувайки плочки Мурсия, вие получавате класически стилна и топла баня за вас и вашето семейство. Възползвайте се от безплатните ни 3D проекти и висококвалифицираната ни консултация. Посетете нашите шоуруми в градовете Пловдив, Русе, София и Бургас и разгледайте цялостното ни обзавеждане за баня.  

Преглед като Таблица Списък
Подреди по

Гранитогрес Мурсия 33,3 х 33,3 см. - KAI - 94291

Гранитогресна плочка - бежов цвят
Цена на квадратен метър
27,00 лв

Декор Мурсия 25х50 см. - KAI - 2796

Декорна плочка от серия Мурсия - бежов цвят
Цена на брой
12,00 лв

Фаянс Мурсия 25x50 см. - KAI - 5961

Фаянсова плочка - светло бежов цвят
Цена на квадратен метър
27,00 лв

Фаянс Мурсия 25x50 см. - KAI - 5962

Фаянсова плочка - бежов цвят
Цена на квадратен метър
27,00 лв

Фриз Мурсия 6x25 см. - KAI - 2797

Фризова плочка с орнаменти
Цена на брой
5,00 лв

Filter by:

Clear All
Min: 5,00 лв Max: 27,00 лв
лв.5 лв.27
Категории
Производители