Търси
Filters

АСКОТ

Баня Аскот

Плочки за баня Аскот - кафява ферия събрана в няколко нюанса

Фирмата производител KAI / Fiore и този път успява да произведе плочки за баня с класически елемент и стил в едно. Както всеки път така и този колекцията е създадена с толкова много вкус, че поставянето и във всяка баня носи красота и класа. Аскот съдържа в себе си само един модел плочка за баня и това е царицата на плочките гранитогресът. Този вид плочка е основна за всяко домакинство и може да бъде поставена, както на под така и на стена. Изключително издръжлива напред във времето и създадена от висококачествени материали, плочката от гранитогрес е точният избор за вас и вашата баня.

В тази колекция фирмата е заложила на три цвята гранитогресна плочка с размер 15.5х60.5 см. Цветовете варират в кафявата гама от тъмно до светло, но е вмъкнато и сиво, което да даде доза разнообразие на помещението. Плочката е с матова структура и има грапава повърхност предпазваща от подхлъзване, което е водещо за вашата безопастност. Толкова класически и модерни, тези плочки са наистина предпочитани от потребителите. Поради универсалността на този продукт, той може да бъде съчетан с много други фаянсови или теракотени плочки. Всички плочки от колеция Аскот са създадени да внасят модерни нотки в интериора и изисканост в дизайна.

Защо Victoria Ceramics е точният магазин за закупуване на плояки Аскот? 

Ние от магазини Victoria Ceramics знаем, какво искат нашите клиенти и им го предоставяме с лекота. Това е качествена стока на достъпна цена. Ето за това при закупуването на плочки за баня Аскот от нас, вие ще получите всичко това и като допълнение ще ви бъде изготвен 3D проект специално за вас. Възползвайте се от нашите промоционални цени и в нашите шоуруми в градовете София, Пловдив, Русе и Бургас. При нас ще намерите всичко за банята на едно място и ще имате възможност да се докоснете до нашите мебели за баня, създадени специално от нас. Всички продукти при нас са модерни носещи класа, стил и елегантност във всеки един дом.

Преглед като Таблица Списък
Подреди по

Гранитогрес Аскот 15,5х60,5 см. - KAI / Fiore - 9749

Гранитогресна плочка - сив цвят
Цена на квадратен метър
29,90 лв

Гранитогрес Аскот 15,5х60,5 см. - KAI / Fiore - 9750

Гранитогресна плочка - кафяв цвят
Цена на квадратен метър
29,90 лв

Гранитогрес Аскот 15,5х60,5 см. - KAI / Fiore - 9915

Гранитогресна плочка - тъмно кафяв цвят
Цена на квадратен метър
29,90 лв

Filter by:

Clear All
Категории
Производители