Търси
Filters

ЕПОКА

Баня Епока

Серия плочки за баня Епока с каменен дизайн и безброй декори

Фирмата производител KAI / Fiore и този път излиза на пазара с една от най-красивите и разнообразни колекции за плочки. Това е една серия, която е изключтелно разнообразна и вдъхваща възхищение във всяко едно помещение. Колекция плочки за баня Епока е изработена в най-разнообразни декора и има няколко основни подови и стенни плочки. Серията включва в себе си всички плочки за баня, които са необходими за  изграждането на всяко едно помещение. В нея може да намерите плочки, като гранитогрес, фаянс и декор, които са изработени от най-висококачествените материали на пазара. Комбинират се по великолепен начин цветово и структурно. Всички плочки в колекция Епока са изработени с невероятен дизайн, който ще внесе елегантност и стил във всеки дом.

Гранитогресните плочки са с размер 45х45 см. и имат три различни цветови нюанса - бежово, натурално и сиво. Топлите цветове са основни тук, за да внасят светлина и уют в помещението. Изработени с повърхност от мат, намаляваща риска от подхлъзвания и наранявания, тези плочки са точните за вас. Лесното им поставяне на всеки един под, прави гранитогресната плочка изключително желана от потребителите. Още една основна плочка в тази колекция е фаянсовата. Това е стенна плочка, която също е матирана и е лесна за поставяне на всяка една повърхност. Изработена от висококачествен материал в размер 24.4х74.4 см. фаянсовата плочка е създадена в неутралните топли цветове, като гранитогреса и тези два продукта се допълват взаимно. Едно от отличаващото се в серия Епока са разнообразните декори. Декорите в тази колекция са наистина много различни един от друг и с тяхна помощ, може да създадете едно запомнящо се мокро помещение. Декорните плочки са с размер 30х30 см. с матова структура, лесно поставими на всяка една стена. Декорът е от изключителна важност за всяка баня, защото той я прави завършена. Всеки един декор носи своят чар в себе си, но съчетан с основните плочки от колекцията се получава перфектната комбинация. В серия Епока има десет декорни плочки, които са в цветовите нюанса на основните такива. Едни от основните декори тук изобразяват на повърхността си релефни форми, които ги правят наистина запомнящи се и са удивително красиви. При допир имат грапава повърхност, което е отличителният им белег. Друг декор в тази колекция е декорът с листа и цветя, които са изобразени небрежно по повърхността му. Цветовете му са неутрални и пасващи перфектно с фаянсовата плочка. Не на последно място е декорната плочка с Пачуърк стил с разпръснати фигури по повърхността й. Отличителен белег на Епока са декорите във вид на пана. Едни от тях са с многобройни линии разположени зиг-заг във формата на мозайка в топли цветове. Любимо декоративно пано на потребителите от тази колекция са малките шестоъгълни плочки с Пачуърк елементи по тях и модерен дизайн. Всички плочки за баня от серия Епока са плочки, носещи в себе си различен интериор и класа в едно. Събрани в едно помещение те оставят усещане за топлина и изисканост.

Плочка за баня Епока

Viktoria Ceramics правилното място за закупуване а плочки от серия Епока

Мястото за закупуване на плочки за баня Епока са шоурумите на магазини Victoria Ceramics. Те са разположени в градовете София, Пловдив, Русе и Бургас и в тях може да намерите всичко за банята на едно място. Продуктите за баня, които Victoria Ceramics предлага са мебели за баня, санитария, плочки за баня и всичко свързано с мокрото помещение. Едно от предимствата при закупуването на серия Епока от нас е безплатният 3D проект. Той е създаден от нашите квалифицирани консултанти и е напълно безплатен за вас. С негова помощ ще може да разгледате банята на мечтите си още преди да сте я създали. Избирайки магазините ни вие ще имате възможност да получите и специална оферта само за вас. Високото качество на продуктите, достъпните цени и бързата доставка до адрес са водещи за нас.

Преглед като Таблица Списък
Подреди по

Гранитогрес Епока 45х45 см. - KAI / Fiore - 6077

Гранитогресна плочка - натурален цвят
Цена на квадратен метър
27,96 лв

Гранитогрес Епока 45х45 см. - KAI / Fiore - 6078

Гранитогресна плочка - бежов цвят
Цена на квадратен метър
27,96 лв

Гранитогрес Епока 45х45 см. - KAI / Fiore - 6079

Гранитогресна плочка - сив цвят
Цена на квадратен метър
27,96 лв

Декор Епока 24.4х74.4 см. - KAI / Fiore - 4837

Декорна плочка с релеф - натурален цвят
Цена на квадратен метър
36,00 лв

Декор Епока 24.4х74.4 см. - KAI / Fiore - 4838

Декорна плочка с релеф - бежов цвят
Цена на квадратен метър
36,00 лв

Декор Епока 24.4х74.4 см. - KAI / Fiore - 4839

Декорна плочка с релеф - сив цвят
Цена на квадратен метър
31,98 лв

Декор Епока 24.4х74.4 см. - KAI / Fiore - 4843

Декорна плочка на листа - натурален цвят
Цена на квадратен метър
36,00 лв

Декор Епока 24.4х74.4 см. - KAI / Fiore - 4844

Декорна плочка на фигури - натурален цвят
Цена на квадратен метър
36,00 лв

Декор Епока 30х30 см. - KAI / Fiore - 2983

Декорна плочка в стил пано - натурален цвят
Цена на брой
19,98 лв

Декор Епока 30х30 см. - KAI / Fiore - 2992

Декорна плочка в стил пано - бежов цвят
Цена на брой
19,98 лв

Декор Епока 30х30 см. - KAI / Fiore - 3026

Декорна плочка в стил пано - сив цвят
Цена на брой
19,98 лв

Декор Епока 30х30 см. - KAI / Fiore - 3182

Декорна плочка в стил пано - бежов цвят
Цена на брой
19,98 лв

Filter by:

Clear All
Min: 19,00 лв Max: 36,00 лв
лв.19 лв.36
Категории
Производители