Търси
Filters

NATURE

 
Баня Nature

Плочки за баня от серия Nature - природата в твоя дом

Плочки за баня Nature са дело на фирмата производител Peronda, която е една от водещите и най-предпочитани марки на испанския пазар. Това са плочки, които са на едно от най-високите стъпала по качество на изработка. Испанската фирма работи с едни от най-висококачествените материали и едни от най-запомнящите се дизайни. Това ги нарежда на челните мeста по продажби. Точно такава е и серия Nature, която е създадена с класа и невероятна визия. Серията включва в себе си плочки от фаянс и декор. Те са съчетани така, че да внасят топлина и изисканост във всеки един дом.

Фаянсовата и декорната плочка са стенни плочки и съчетани заедно, вие ще може да създадете мечтаната от вас баня. Фаянсът тук е с размери 32х90 см. и се намира в бежово-сивата гама. Тази плочка е с матова структура, с което нейното поддържане става изключително лесно. На допир плочката Nature е изключително гладка. Когато фаянсовата плочка за баня се съчетае с декорната вие наистина създавате елегантност и стил в инериора на помещението. Декорът е с размер 32х90 см., също като фаянса за да се получи цялостен синхрон по между им. Плочката също притежава матова структура и има релефни неравности по нея. Това дава на декора една визия, която грабва вниманието още при първото й виждане. Също така декорната плочка е в цветовата гама като основната плочка в колекцията. И двата модела плочки носят името Nature, за да покажат топлината на природата в даденото помещение. Те носят заряда на топлите цветове и уюта, който трябва да има в мокрото помещние. Това са плочки за баня, които трябва да присъстват във всеки един дом, за да може да изградите една баня с модерен стил. Дизайнът, който те придават е различен и запомнящ се. Серия Nature е серия от плочки създадена с много вкус и внимание към детайлите от фирмата производител.

Плочки за баня Nature

Viktoria Ceramics е точното място за закупуване на плочки за баня от серия Nature 

Victoria Ceramics е вносител на плочки за баня на фирмата производител Peronda. Ние знаем какво харесват нашите потребителите и за това ви предлагаме едни от най-добрите модели плочки на пазара. Шоурумите ни са разположени в градовете София, Пловдив, Русе и Бургас и в тях ще откриете не само серия Nature, но и много други продукти свързани с банята. Едни от водещите ни такива са мебели за баня и санитария. Ние държим на качеството и достъпната цена и точно за това предлагаме единствено такива продукти. При нас ще намерите всичко за банята на едно място, както и 3D проекти създадени специално за вас и вашите нужди. Закупувайки серия плочки за баня Nature от магазин на Victoria Ceramics вие ще получите ниска цена с бърза доставка до посочен от вас адрес. 

Преглед като Таблица Списък
Подреди по

Декор NATURE Sand/R 32х90 см. - Peronda

Декорна плочка с орнаменти - бежов цвят
Цена на квадратен метър
78,00 лв

Декор NATURE Silver/R 32х90 см. - Peronda

Декорна плочка с орнаменти - сив цвят
Цена на квадратен метър
78,00 лв

Фаянс NATURE SAND/R 32х90 см. - Peronda

Фаянсова плочка - бежов цвят
Цена на квадратен метър
75,00 лв

Фаянс NATURE SILVER/R 32х90 см. - Peronda

Фаянсова плочка - сив цвят
Цена на квадратен метър
75,00 лв

Filter by:

Clear All
Min: 75,00 лв Max: 78,00 лв
лв.75 лв.78
Категории
Производители