Търси
Filters

КОРОНА

Баня Корона

Плочки за баня от серия Корона пасващи на всяка една баня

Обичате по тъмни и студени цветове? Предпочитате да лавирате в сивата гама? Търсите просто елемент, който да се откроява в цялото мокро помещение? На базата на тези ваши предпочитания ние ви препоръчваме да си закупите плочки за баня Корона. Серията плочки за баня Корона е произведена от водещата фирма производител на пазара KAI / Fiore. Това е фирма, която изключително много залага на разнообразните дизайни и гами от цветове, като никога не прави компромис с качеството.

Корона е от този вид плочки за баня, които виждайки ги един път оставят във всеки чувство на класа и стил. Дори да са в по-студената гама, като сивата те внасят комфорт и красота във всеки дом. Колекцията е събрала в себе си плочки от гранитогрес, фаянс и декор. Всички те са изработени така, че да може да ги съчетаете по най-добрия начин и това да се види в мокрото ви помещение. Гранитогресната плочка от тази серия е с размер 45х45 см. и може да бъде намерена в светло и тъмно сиво. Тя е изключително издръжлива напред във времето и се поставя, както на вътрешни, така и на външни повърхности. Благодарение на своята матирана повърхност, гранитогресът изключва подхлъзване. Производителите са искали да предадът на плочката визия на цимент, с което да направят нестандартна нейната визия. Съобразена е напълно с това да бъде съчетана с фаянса от същата серия, за да може да се получи една съвършено иновативна баня. Фаянсовата плочка от серия Корона е изработена в три разновидности, но фирмата производител отново залага на студената сива гама. Едната фаянсова плочка е с напълно изчистен дизайн, но с матова структура. Тя е подходяща за стенни повърхности и отлично се връзва с гранитогреса и декора от серията. Светлото и тъмно сиво, може да бъде подредено спрямо вашите предпочитания, защото размерът й 25.5х75.5 см. го позволява. За да направите по нестандартна банята си фирмата производител е заложила и на фаянс с набраздени линии, както и такъв с квадрати. Цветът и на тези модели фаянсови плочки, също варира в сивата гама и имитира цимент. Поставени заедно на стената фаянсовите плочки, могат да направят една баня уникална и стилна. Една от положителните черти на тази колекция е многобройната й разновидност и това, че съдържа в себе си всички необходими видове плочки за баня. И за да се завърши цялостният облик на мокрото помещение, производителите са избрали декорна плочка, открояваща се и акцентираща със своя зашеметяващ дизайн. Декорна плочка Корона е с размер 25,5х75,5 см. и апликацията й е с несъразмерни фигури с контрастни цветове. Съчетани всички плочки от серия Корона заедно правят една баня, която ще ви носи комфорт и уют.

Плочки за баня Корона

Защо да закупите серия плочки за баня Корона от магазин Victoria Ceramics?

Ние магазин Victoria Ceramics сме един от водещите магазини на пазара за плочки. В нашите шоуруми разположени в градовете София, Пловдив, Русе и Бургас, може да намерите продукти за банята и цялостното й обзавеждане. Един от нашите основни приоритети е да предлагаме качествени продукти на достъпни цени. Точно такава е и колекцията от плочки за баня Корона, качествена серия на ниска цена. За да може да видите плочки Корона и във вашата баня, преди да ги закупите нашите консултанти са на разположение, за да изготвят за вас индивидуален 3D проект. Избирайки нас вие избирате многообразие и всичко необходимо за банята на едно място.

Преглед като Таблица Списък
Подреди по

Гранитогрес Корона 45х45 см. - KAI / Fiore - 98841

Гранитогресна плочка - тъмно сив цвят
Цена на квадратен метър
27,96 лв

Гранитогрес Корона 45х45 см. - KAI / Fiore - 98851

Гранитогресна плочка - светло сив цвят
Цена на квадратен метър
27,96 лв

Декор Корона 25,5х75,5 см. - KAI / Fiore - 4715

Декорна плочка Патчуърк - сив цвят
Цена на квадратен метър
33,96 лв

Фаянс Корона 25,5х75,5 см. - KAI / Fiore - 4709

Фаянсова плочка - тъмно сив цвят
Цена на квадратен метър
30,00 лв

Фаянс Корона 25,5х75,5 см. - KAI / Fiore - 4710

Фаянсова плочка - светло сив цвят
Цена на квадратен метър
30,00 лв

Фаянс Корона 25,5х75,5 см. - KAI / Fiore - 4711

Фаянсова плочка - тъмно сив цвят на квадрати
Цена на квадратен метър
30,00 лв

Фаянс Корона 25,5х75,5 см. - KAI / Fiore - 4712

Фаянсова плочка - светло сив цвят на квадрати
Цена на квадратен метър
30,00 лв

Фаянс Корона 25,5х75,5 см. - KAI / Fiore - 4713

Фаянсова плочка - тъмно сив цвят с линии
Цена на квадратен метър
30,00 лв

Фаянс Корона 25,5х75,5 см. - KAI / Fiore - 4714

Фаянсова плочка - светло сив цвят с линии
Цена на квадратен метър
30,00 лв

Filter by:

Clear All
Min: 27,00 лв Max: 34,00 лв
лв.27 лв.34
Категории
Производители