Търси
Filters

ЦЕНТРО

 
Баня Центро

Ексклузивна серия плочки за баня Центро от Victoria Ceramics

Серия плочки за баня Центро на фирмата производител KAI / Fiore е една изумителна комбинация от фаянсови и декорни плочки. Тази колекция е ексклузивно създадена единствено за Victoria Ceramics и може да бъде намерена само в нашите магазини. Фирмата производител и този път е заложила на висококачествените материали при производството на плочките. Центро е колекция, която прави мокрото помещение да изглежда елегантно, уютно и модерно.

Съчетанието на фаянса и декора правят завършени стените на банята и оставят във всеки усещане за чистота и простор. Фаянсовата плочка тук е с рамер 30х60 см. и има две разноцветки. Едната плочка е в светло сивата гама, а другата в графитено сивата. И двата фаянса са с гланцирана повърхност, което им придава още по-очарователна външност. Поставяйки фаянсовата плочка на стената на банята се усеща една липса, която се допълва от декорната плочка. Съчетани заедно те правят мокрото помещение завършено до съвършенство. Декорът тук е в наситено сив цвят, който има същата гланцирана структута както фаянса, но с добавени ненатрапчиви правоъгълни елементи. Те така са заложени в плочката, че наподобяват елементи на пъзел. Размерът им е 30х60 см. и в комбинация с фаянсовата плочка се допълват перфектно. Серия Центро е плочката пасваща на всяка баня. Тя е продуктът, който грабва с визията си и с идеалната колекция за вас и вашия дом. 

Плочки за баня

Victoria Ceramics единственото място за закупуване на плочки за баня от серия Центро

С дългогодишен опит в търговията с продукти за банята Victoria Ceramics е единственият бранд, които предлага на пазара плочки Центро. Само в нашите шоуруми в градовете София, Пловдив, Русе и Бургас ще намерите селектираната колекция Центро. Закупувайки плочките от нашите магазини, вие може да се възползвате от безплатния ни 3D проект, създаден от нашите специализирани консултанти. При нас може да намерите всичко за банята на едно място, като един от водещите продукти, който създаваме за вас са мебелите ни за баня. Обзавеждането също е основно за всяко едно мокро помещение и прави всяка баня цялостна и завършена. Заповядайте при нас и изберете точните продукти за вас с високо качество и достъпна цена.

Преглед като Таблица Списък
Подреди по

Фаянс Центро 30х60 см. - KAI / Fiore - 004664KP / 00M4Y206

Фаянсова плочка - свело сив цвят
Цена на квадратен метър
26,50 лв

Фаянс Центро 30х60 см. - KAI / Fiore - 004687KP / 00M4Y306

Фаянсова плочка - графитено сив цвят
Цена на квадратен метър
26,50 лв

Filter by:

Clear All
Категории
Производители