Търси
Filters

ARCE

 
Баня Arce

Серия Arce класика и елегантност 

Класиката, елегантността и модерният стил са вашето виждане за мечтаната баня? Искате модерен дизайн и светли цветове да изпълват мокрото помещение? Държите основата на банята ви да бъде бяла с декоративни елементи? За точно тези предпочитания ние ви представяме плочки за баня Arce, внасящи светлина и уют във всеки един дом. Плочката предпочитана от много клиенти и станала една от най-класическите модели на пазара за плочки.

Серия плочки за баня Arce създадени за всяка една баня

Колекцията плочки за баня Arce на фирмата производител Cersanit е една иновативна и класическа серия, която съдържа в себе си фаянс и декорни плочки. Фаянсовите плочки са стенни, като за тяхното допълнение и завършен вид фирмата е произвела и декорна плочка Arce. Цветът на серията е бял с вградени в него черни мраморни нишки, които придават този елегантен вид на плочката. Декорът е изработен с релефни извивки в същия цвят, което допринася за стилната му визия. Съчетанието на тези два продукта правят цялата серия Arce модерна и изискана. Висококачествените материали, от който са изработени продуктите са гаранция, за дългото им ползване напред във времето. Закупувайки плочките за баня от тази колекция, вие ще получите високо качество на достъпна цена. Също така, ще внесете в мокрото помещение повече светлина и простор, което ще преобрази цялото ви усещане за него. 

плочки за баня Arce

Защо магазини Victoria Ceramics са правилното място за закупуване на плочки Arce?

Магазини Victoria Ceramics залагат на качествена стока и достъпна цена, това е един от водещите им приоритети. Нашите шоуруми са разположени в градовете София, Пловдив, Русе и Бургас, като се стараем да поддържаме голям асортимент от продукти за банята. Закупувайки от нас серия плочки за баня Arce вие ще се възползвате от ниска цена и безплатен 3D проект. Също така с този продукт ще внесете в дома си модерен дизайн и класическа визия. Плочките за баня Arce са тези, които ще променят изцяло визията на банята, придавайки й усещане повече пространство и чистота.

Категории
Производители