Търси
Filters

АРАБЕСК

Баня Арабеск

Серия плочки Арабеск мраморното изкушение

Плочките от серия Арабеск са изработени от водещата фирма производител KAI / Fiore и са едни от най-продаваните продукти на пазара. Това е серия от плочки, която е изградена единствено и само от една основна плочка - гранитогресът. Производителите залагат на една различна и стилна визия при изработката на плочка Арабеск и това личи най-много в нейната цветова гама. Гранитогресната плочка е изработена от висококачествен материал, които е устойчив на удари и температурни аномалии. Поради тази причина поставянето на плочката върху външни повърхности я прави идеалният избор за вас. Плочката може да бъде използвана за под или стена, така тя става основна за всяко производство.

Гранитогресът е изключително подходящ за малки и големи помещения, както и за баня. Плочка Арабеск, може да се използва за мокри помещения, като по този начин те изглеждат визуално по-просторни и светли. Използвайки плочката за баня Арабеск във вашия дом, вие си грантирате модерен дизайн и елегантна визия. За да пасне идеално за всички помещения, производители са заложили на три основни размера: 60х120 см., 30х60 см., 60х60 см. Това я прави една от най-търсените и любими плочки от потребителите на пазара. Основното нещо, което различава тази плочка за баня от останалите е нейната цветова гама. Белият основен цвят заложен в плочката и вплетените в него сиви нишки я правят изключително атрактивна. Матовата й повърхност я прави безопасна против подхлъзвания и наранявания, но тя е и перфекно гладка на допир. Основно качество на плочка Арабеск са калибравоните й ръбове, с които поставянето й на различни повърхности става лесно и прецизно. Друго нейно качество е успешното й комбиниране с фаянсови и декорни плочки от различни серии. Тази плочка е един продукт, който може да промени изцяло интериора на дадено помещение и да го направи запомнящо се. Избирайки серия Арабеск за вас и вашият дом, вие ще направите най-правилният избор за една стилна и елегантна визия в него.

Плочки за баня Арабеск
 

Защо Victoria Ceramics е най-подходящото място за закупуване на плочки Арабеск? 

Точното място за закупуване на серия плочки за баня Арабеск си остават шоурумите на Victoria Ceramics разположени в градовете София, Пловдив, Русе и Бургас. В тях може да намерите всичко свързано с банята на едно място, като асортимента от продукти е наистина много разнообразен. Шкафове за баня, мивки, санитария и плочки са само част от продуктите, които предлагаме на свойте потребители. За нас качеството на продуктите и достъпната цена са водещи и поради тази причина плочки Арабеск са на най-ниска цена. Закупувайки ги от нас вие ще получите и безплатен 3D проект, които е изработен от нашите квалифицирани консултанти. Възползвайте се от специалните ни оферти и бързата доставка до адрес на клиента.

Преглед като Таблица Списък
Подреди по

Гранитогрес Арабеск 60х120 см. - KAI / Fiore - 6143

Гранитогресна плочка - бял цвят със сиви нюанси
Цена на квадратен метър
42,00 лв

Гранитогрес Арабеск 30х60 см. - KAI / Fiore - 6183

Гранитогресна плочка - бял цвят със сиви нюанси
Цена на квадратен метър
31,98 лв

Гранитогрес Арабеск 60х60 см. - KAI / Fiore - 6159

Гранитогресна плочка - бял цвят със сиви нюанси
Цена на квадратен метър
36,00 лв

Filter by:

Clear All
Min: 31,00 лв Max: 42,00 лв
лв.31 лв.42
Категории
Производители