Търси
Filters

МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ И ОГЛЕДАЛА

мебели за баня

Мебели за баня и огледала - гарантирано качество и разнообразна гама продукти от Victoria Ceramics

Правилният избор на мебели, когато обзавеждате вашата баня е ключов при създаването на цялостната й визия. Мебелите за баня играят главна роля при подредбата на цялото мокро помещение. Те са важна част при създаването на изящна и функционална баня. Разнообразната гама от продукти, които ние ви предлагаме, ще ви помогнат да създадете банята, за която мечтаете.

Какво трябва да знаем при избора на мебели за баня?

Факт е, че избирането на мебели за баня е една доста трудна за изпълнение задача.
За осъществяване на желаната от вас визия и стил е необходимо да намерите подходящите мебели за тази цел. Съчетани заедно с плочките за баня, вие може да създадете в дома си място на лукс и комфорт едновременно. Трябва да избирате тези артикули заедно, за да имате един пълен синхрон при изграждането на тази стая. Един от добрите варианти за тази цел си остават комплектите мебели за баня. Заедно с добавените аксесоари от вас, вие ще създадете усещане за уединение. Също така, важна част при създаването на цялостната й визия е правилното позициониране на всички елементи в нея, за да се осигури повече пространство. Продуктите трябва да са изработени от висококачествени материали, заради постоянното натоварване, на което са подложени. От важно значение е й тяхната водоустойчивост, за да се предотврати образуването на влага и мухъл.

Продуктите, които ние от Victoria Ceramics ви предлагаме са:

- Конзолни шкафове за баня
- Свободно стоящи шкафове за баня
- Огледала за баня
- Колони
Продуктите ни са изработени от висококачествен PVC и MDF материал с различни нива на оборудване и функционалности, като панти с механизъм за плавно затваряне на вратите. Тази функционалност се използва при шкафовете за баня и се нарича „ soft close”, което прави нашите продукти от тази категория предпочитани от клиентите ни. Видовете разделения при шкафовете за баня, могат да бъдат конзолни (окачени), свободно стоящи, мивка тип купа и вградена такава. Водещ продукт в тази категория са конзолните шкафове за баня. Те са разнообразни, като изработка и напълно пасващи на всеки един интериор. С тяхна помощ, ще може да съберете всичко необходимо за вашият ежедневен тоалет на едно място. Друг основен асортимент свързан с банята е огледалото или шкафа с огледало. Този продукт е може би един от най-важните продукти за всяка една женска аудитория. Огледалата, могат да бъдат с подгрев против запотяване и с LED осветление. Шкафовете с огледала за баня са предпочитани, заради своята функционалност и красив дизайн. Също така едно от основните качества на този тип продукт е LED осветлението, което е вградено в него, за по-голямо удобство. За да ви бъдем до край полезни при изборът на мебел, ние от Victoria Ceramics ви предлагаме изработка на всички видове мебели за баня по ваш личен проект. Цялостната изработка на всеки един продукт свързан с банята, може да стане по ваш размер, цвят, дизайн и вкус.
 

Защо да изберете Victoria Ceramics, когато избирате мебелите за вашата баня?

Ние от Victoria Ceramics държим на качеството и непрекъснато обновяваме своят асортимент от продукти. Мебелите, които ние ви предлагаме са на висококачествени фирми производители, като Roca, Cersanit и Ideal Standard, които се вписват напълно към всеки един интериор. Посещавайки нашите шоуруми в градовете Пловдив, Русе, София и Бургас, вие ще може да се възползвате и от специалните ни услуги и промоции. Нашите консултанти са на ваше разположение при възникване на въпроси от ваша страна и при получаване на специална оферта само за вас. Ние се стараем да бъдем ефективни и максимално полезни, като гарантираме качество на достъпни цени и индивидуално отношение към всеки наш клиент.