Търси
Filters

ШКАФ ЗА БАНЯ С ОГЛЕДАЛО И ОГЛЕДАЛА

 

Огледала за баня

Искате ли да внесете промяна в дома си? Първото нещо, което искате да промените е вашата баня? Идеите са в главата ви, но не знаете как да ги осъществите? Точно тук ние от Victoria Ceramics ви идваме на помощ, за да може по-лесно да изберете вашите мебели за баня. При нас, може да разгледате разнообразната гама от продукти за баня, в които основно място заемат мебелите за баня. Поради факта, че това помещение играе ролята на кът за уединение, ние решихме да ви разкажем за един от основните артикули в него и това е огледалото за баня. Функционалността и естетиката при този вид продукти са водещи. Избирайки, огледало с точните за вас параметри, то може да направи вашето пространство по-просторно.

 

Как да разберете кое е подходящото огледало за вас?

Огледалата остават едни от основните аксесоари за баня, които всеки един потребител търси. Има и някой основни правила преди да закупите огледалото за баня и едно от тях е да се определи мястото, на което ще бъде поставено и точно за какво ще се използва. Дали ще ви трябва огледало за цялостното ви оглеждане или ще искате повече светлина при приготвяне на сутрешният си тоалет. В повечето случай трябва да сме наясно с тези основни правила и да не забравяме, че пространството предназначено за баня при всеки е различно. Точно за тази цел при изборът на правилното огледало, може да внесете повече светлина и да направите стаята визуално по-голяма. За тази цел, може да изберете огледален шкаф или LED огледало. Друг много важен фактор е да изберете правилният размер на огледалото и неговата форма, за да може успешно да го впишете към интериора и дизайна на самото помещение.

 

Какви видове огледала, може да намерите при нас?

В нашият онлайн магазин victoriaceramics.bg, ще може да разгледате и да се гмурнете в разнообразна гама от огледала за баня с различни функционалности и стилове. Модерният дизайн на шкаф огледало и огледало с лед осветление са едни от водещите ни модели продукти на пазара. Едно от предимствата на горният шкафа с огледало, спрямо самостоятелното огледало е функцията му за съхранение на вашите аксесоари за баня. Огледалото с ледосветление пък допълва цялостната визия на банята и ви дава повече ярка светлина за довършване на детайли в тоалета ви. Също така с функциията подгрев против запотяване при LED огледалата, вие си осигурявате допълнителен комфорт и спестяване на време. Не забравяйте да изберете и правилният размер огледало за вас, спрямо големината на мокрото помещение. Размерите биват много разновидности, както й тяхната форма. Може да намерите огледала с квадратна, кръгла и специфична форма. Избирайте огледалото за баня, спрямо вашите нужди и предпочитания и по този начин ще вдъхнете светлина и красота в нея.

Защо да изберете Victoria Ceramics при покупката на огледало за баня?

Victoria Ceramics държи на качеството и се стреми непрекъснато да обновяваме своя асортимент от продукти. В допълнение, когато посетите нашите шоуруми в градовете София, Пловдив, Русе, Бургас и Стара Загора, консултантите ни ще ви помогнат при избора на огледало, от което се нуждаете. В нашия онлайн магазин пък ще намерите богата разнообразна гама от този продукт, изработен от висококачествени материали на водещи фирми производители. Допълнително,може да се възползвате и от нашите услуги, които включват 3D проект цялата баня. Изберете правилните плочки за баня и мебели за баня за вас и изградете банята на вашите мечти.

 

Преглед като Таблица Списък
Подреди по
Показвай на страница

T3278BH Огледало с осветление Mid Ambient 60x70 cm - Ideal Standard

Огледало за баня с LED осветление - правоъгълна рамка
Цена на брой
439,00 лв

T3335BH Огледало с осветление Mid Ambient 70/70 cm - Ideal Standard

Огледало за баня с LED осветление - квадратна рамка
Цена на брой
613,20 лв

T3336BH Огледало с осветление Mid Ambient 80/70 cm - Ideal Standard

Огледало за баня с LED осветление - правоъгълна рамка
Цена на брой
656,40 лв

T3337BH Огледало с осветление Mid Ambient 100/70 cm - Ideal Standard

Огледало за баня с LED осветление - правоъгълна рамка
Цена на брой
715,20 лв

T3340BH Огледало с осветление Mid 60/70 cm - Ideal Standard

Огледало за баня с LED осветление - правоъгълна рамка
Цена на брой
447,00 лв

T3342BH Огледало с осветление Mid 80/70 cm - Ideal Standard

Огледало за баня с LED осветление - правоъгълна рамка
Цена на брой
656,40 лв

T3343BH Огледало с осветление Mid 100/70 cm - Ideal Standard

Огледало за баня с LED осветление - правоъгълна рамка
Цена на брой
715,20 лв

Огледало High Ambient с LED осветление 80х70 см. - Ideal Standard - T3351ВН

Огледало High Ambient с вградени LED светлини
Цена в брой
900,00 лв

Огледало High с LED осветление 80х70 см. - Ideal Standard - Т3347ВН

Огледало за баня High с вградени LED светлини
Цена на брой
817,20 лв

Огледало Емона 100 см. - Victoria Ceramics - 2114

Окачено огледало за баня 100 см. с осветление
Цена на брой
320,00 лв

Огледало за баня Реа 40 см. - Victoria Ceramics - 2119

Стенно огледало за баня 40 см. - правъгълна форма
Цена на брой
40,00 лв

Огледало за баня Реа 50 см. - Victoria Ceramics - 2120

Стенно огледало за баня Реа - правоъгълна форма
Цена на брой
51,00 лв