Търси
Filters

ПЛОЧКИ - ФАЯНС, ТЕРАКОТ, ГРАНИТОГРЕС

Фаянсови плочки

Плочки – фаянс, теракот и гранитогрес – високо качество на достъпни цени от Victoria Ceramics

Дошло е време за правенето на ремонт вкъщи? Искате да обновите банята си модерно и функционално? Чудите се какви плочки за баня да изберете? Точно тук ще откриете отговорите на въпросите си.

Как да изберем правилната плочка за нас?

Изборът на плочки за баня не е никак лесен и отнема не малко време. За да ви бъдем полезни ние ще разделим плочките на фаянс, теракот и гранитогрес. 

Какво са фаянсовите плочки и къде е най-удачно да ги използваме?

Фаянсовите плочки са  изработени, като смес от глина, пясък и минерални добавки. Получаването на масата след обработката се залива с глазура. Фаянсът за бани не е достатъчно издръжлив на външни фактори и поради тази причина той се използва за вътрешни облицовки.

Плочки фаянс

Теракот за баня – направа и място за полагане

Теракотните плочки имат същата структура на изработка, като фаянса с разликата, че след направата на масата те се пекът при висока температура. По-този начин те имат по-висока плътност и издръжливост. Плочките теракот се поставят масово на подовете на банята, но и в други помещения, където има ниско натоварване.

Гранитогресът – здравина и устойчивост

Гранитогресът е изключително чист екологичен материал, без смесици от синтетични компоненти и замърсители. Неговата изработка е от каолинова глина и гранитни частици. По-този начин плочките гранитогрес са най-устойчиви и заемат първо място по издръжливост. Те се използват както вътре в помещението, така и отвън на двора. Гранитогресът за баня е изключително търсен и предпочитан от повечето клиенти.

Плочки гранитогрес

Основни правила при избор на плочки за баня:

- Материалите използвани за подови настилки и стенни облицовки, трябва да бъдат различни. Поради фактът, че в банята има висока влажност и температурни промени. Банята абсорбира влагата от 0,5 до 20%. Подовите плочки, в сравнение със стенните трябва да имат повече издръжливост при натоварване.

- Изборът на настилка за баня, което ние във Victoria Ceramics випредлагаме е висококачествено първо качество плочки. Този клас плочки имат равна повърхност и правилен размер, което ще ви улесни при поставянето им.

- Облицовачните плочки трябва да имат защитен слой, който ще ги предпазва от избелващи препарати и масова козметика.

- Големината на плочките, зависи от пространството, в което те ще бъдат поставяни. Големите и широки плочки са по-подходящи за големи и просторни помещения.

Подовите настилки и стенните облицовки, които може да намерите в нашите шоуруми са с различни размери, като започват от 10 х 10 см. истигат до размер 120 х 240 см.

Защо да изберете Victoria Ceramics, при изборът си на плочки?

Ние Victoria Ceramics сме водеща фирма вносител на плочки за банята от над 15 държави от цял свят.  При нас може да намерите фаянс, теракот и гранитогрес, както от България, така и от страни като Испания, Италия, Турция, Полша, Чехия и много др. В нашите шоуруми, може да разгледате разнообразната гама от плочки и да намерите отговори на много въпроси свързани с обновяването на банята.

Нашите консултанти ще ви помогнат да изберете най-правилните плочки за вас. С тяхна помощ, ще може да бъде създаден и 3D проект, който ще ви бъде визуализиран с новото поколение 3D  очила. По-този начин, вие ще може да се разходите в новата си баня, още преди да е започнала нейната направа. Посетете шоурумите на Victoria Ceramics, които се намират в градовете Пловдив, Бургас, София и Русе, където ще намерите всичко необходимо за вашата баня и ще бъдете запознати с нашите допълнителни услуги.

В онлайн магазинът ни ще имате възможност да видите всичко необходимо за вас и вашата баня. При нас може да разгледате фаянс и теракот за баня, гранитогрес за баня, мебели за баня и санитария на достъпни цени и промоционални намаления. Продуктите ни са разнообразни и с гарантирано високо качество, което ще ви даде спокойствие и удовлетворение от новосъздадената ви баня.

Калиброван гранитогрес фаянс теракот