Търси
Filters

БАНЯ

Стилна баня

Баня - най-важното място в един дом

Какво е значела банята за хората преди и какво е банята за нас днес? Как виждаме това помещение в домовете си и колко време прекарваме в него? Отделяме ли достатъчно средства за нейното обновяване и опитваме ли да я направим функционална и удобна? Търсим ли разнообразни продукти или залагаме на класиката? Въпроси, на които ние от Victoria Ceramics ще отговорим без свян и ще ви дадем най-добрите предложения, за да превърнете мокрото помещение в дома си, в място за релакс и подготовката за новия ден да започва комфортно и лесно.

Банята преди и сега

Мокрото помещение преди години е било пространство, което е обзавеждано просто и оскъдно. То се е използвало, както и сега за хигиена на семейството, но времето прекарвано в него е било малко и набързо. Във времената, в които се намираме днес, банята е място за релакс и прекарваме все повече време в нея. Вече всеки от нас я гледа, като помещение, което трябва да има класа, стил и функционалност. Един от основните приоритети на потребителя сега е - как да направи това помещение просторно, светло и уютно. Удобствата, които днес всеки иска да притежава са качествени мебели за баня на достъпни цени. Все по-често на пазара, предлагащ всичко за банята, може да се срещне голям асортимент от продукти, които се различават по качество и цена. Точно за това, ние от онлайн магазин victoriaceramics.bg ви предлагаме гама от идеи за банята, които правят дома ви стилен и елагантен. 

Всичко за банята

Как трябва да изглежда съвременната баня?

Изграждането на всяка баня започва с полагане на основните продукти в нея и това са плочките за баня. Избирайки плочки за вашето помещение, вие може да избирате от безброй рановидности и цветова гама. Тенденциите при тях са модерен и класически стил - кое ще изберете зависи изцяло от вашите предпочитания. Класическите модели плочки за баня остават напред във времето все така актуални и желани. В повечето случай те са изработени в светли и меки цветове, което придава на банята уют и топлина. За разлика от тях модерните стилове бани, могат да бъдат видяни в плочки имитиращи дърво, мраморни и естествен камък. Всеки потребител има различен вкус, за това при нас, може да намерите гранитогрес, фаянсови и теракотени плочки за всеки. Друг основен продукт е шкафът за баня от естествен или PVC материал. Още един важен продукт за обзавеждането на всяка една баня е мивката за баня. Тя може да бъде закупена самостоятелно или в комплект с шкафа. Също така, към тези два артикула, може да се добави и огледало за баня, което е неизменна част от интериора на помещението. Всички тези продукти са само малка част от артикулите за баня, които може да закупите при нас и да разгледате в нашите шоуруми в цялата страна.

Баня

 

Защо да изберем Victoria Ceramics за обзавеждане на банята?

Victoria Ceramics е специализиран магазин на продукти свързани изцяло с обзавеждането на банята и нейният интериор. Вече няколко години ние сме водеща верига магазини в тази област и производители на шкафове за баня. Един от основните ни продукти, на които сме водещи вносители са плочките за баня. Да ви предоставим разнообразие от модели и цветова гама е един от нашите приоритети. При нас може да откриете продукти, като смесители за баня, аксесоари за баня, осветление за баня и още много други. Заедно с високото качество на продуктите, което ние ви предоставяме получавате и достъпната им цена. Очакваме ви в нашите шоуруми в градовете Пловдив, София, Русе и Бургас. Там освен разнообразие от продукти, може да вземете и много допълнителни намаления и специални оферти.

Категории
Производители