Търси
Filters

СЕЛИН

Баня Селин

 Серия плочки за баня Селин с релеф и морски мотив

Колекция Селин на водещата фирма производител KAI / Fiore са плочки за баня с отличаващи се релефни орнаменти по цялата дължина на плочката. Тя е създадена, за да направи мокрото помещение по-просторно, светло и различно. Изработени от висококачествени материали плочките включени в серия Селин са гранитогрес, фаянс и декор. Всички плочки от нея са достатъчни за направата на всяка една баня във всеки дом.

В тази колекция фирмата производител е заложила на двуцветни плочки в бежово - синята гама. Тук гранитогресната плочка е с матова повърхност, което предотвратява подхлъзване и придава стил в цялото помещение. Цветовете й са два на брой - бежово и синьо. Изработен от качествен материал, гранитогресът издържа напред във времето без да променя структурата и цвета си. Той е с размери 33,3х33,3 см., което го прави изключтелно лесен за поставяне на подови повърхности. Неговата матирана структура е лесна за почистване и това е още един плюс за плочката от гранитогрес. За да може да се съчетае добре и с фаянсова плочка, фирмата производител е създала и фаянс от същата серия. Също като гранитогреса и фаянса има две разцветки. Различното тук е, че те са двуцветни и това ги прави уникални и интересни. Цветовете им преминават от синьо в бежово преливащи се по между си. Размерите на фаянса са 30х60 см., което също допринася за лесното му поставяне на стени. Фаянсовата плочка, както и гранитогресът имат релеф по цялата си дължина, което ги прави наистина различни и запомнящи се. Те са идеално комбинирани по между си, за да внесът един забележителен дизайн в цялото мокро помещение. За да завършите цялостния облик на банята си на помощ ви идват и декорните плочки. Декорът също е релефен и с размер, както фаянса 30х60 см., което  помага на двата вида плочки да се комбинират перфектно. Декорната плочка от серия Селина има релаксираща визия, носеща спокойствие и уют. Също двуцветна тази плочка има изобразени върху нея елементи на камък и цветя. Сам по себе си декора носи усещане за спокойствие и елегантност. Всички плочки за баня Селин събрани заедно в едно помещение го правят модерно и стилно.

Плочки за баня Селин

Защо да закупим плочки за баня Селин от магазини Victoria Ceramics?

Victoria Ceramics е верига магазини предлагащи продукти за банята и всичко свързано с нея. Шоурумите ни са разположени в градовете София, Пловдив, Русе и Бургас и са едни от най-посещаваните в страната. Едно от положителните качества на фирмата е, че държи на качествената стока и достъпната цена. Закупувайки плочки за баня от нас вие ще получите и 3D проект, който ще бъде изготвен от нашите консултанти напълно безплатно. По този начин, ще можете да визуализирате мечтаната от вас баня с плочки Серин. Възползвайте се от бързата ни доставка до адрес и нашите промоционални оферти. 

Преглед като Таблица Списък
Подреди по

Гранитогрес Селин 33,3х33,3 см. - KAI / Fiore - 98921

Гранитогресна плочка - бежов цвят
Цена на квадратен метър
27,96 лв

Гранитогрес Селин 33,3х33,3 см. - KAI / Fiore - 98931

Гранитогресна плочка - син цвят
Цена на квадратен метър
27,96 лв

Декор Селин 30х60 см. - KAI / Fiore - 28791

Декорна плочка с морски мотиви - бежов цвят
Цена на квадратен метър
36,00 лв

Декор Селин 30х60 см. - KAI / Fiore - 28801

Декорна плочка с морски мотиви - син цвят
Цена на квадратен метър
36,00 лв

Фаянс Селин 30х60 см. - KAI / Fiore - 4693

Фаянсова плочка - син цвят
Цена на квадратен метър
24,96 лв

Фаянс Селин 30х60 см. - KAI / Fiore - 4694

Фаянсова плочка в преливащ син цвят
Цена на квадратен метър
24,96 лв

Фаянс Селин 30х60 см. - KAI / Fiore - 4695

Фаянсова плочка - бял цвят
Цена на квадратен метър
24,96 лв

Фаянс Селин 30х60 см. - KAI / Fiore - 4696

Фаянсова плочка - бежов цвят
Цена на квадратен метър
24,96 лв

Фаянс Селин 30х60 см. - KAI / Fiore - 4697

Фаянсова плочка в преливащ бежов цвят
Цена на квадратен метър
24,96 лв

Декор Селин 30х60 см. - KAI / Fiore - 4797

Декорна плочка Селин - преливащ бежов цвят
Цена на брой
30,00 лв

Декор Селин 30х60 см. - KAI / Fiore - 4798

Декорна плочка Селин - преливащ син цвят
Цена на брой
30,00 лв

Filter by:

Clear All
Min: 24,00 лв Max: 36,00 лв
лв.24 лв.36
Категории
Производители