Търси
Filters

РИВИЕРА

Баня Ривиера

Ривиера плочки за баня носещи класика и стил

Колекция плочки за баня Ривиера на фирмата производител KAI / Fiore е колекция създадена с много усет към модерното и стилното. Тя е вдъхновена от уюта и топлината в един дом, като основното при нея е да внесе нотка класа във всяко едно мокро помещение. Ривиера е събрала в себе си плочки за баня, като гранитогрес, фаянс и декор. Съчетанието на тези плочки по различен начин са напълно достатъчни, за да изградят мечтата от вас баня. Един от основните белези на серията са светлите и изчистени цветове, които носят простор и чистота във всеки дом.

За да може да имате избор гранитогресната плочка в серия Ривиера, може да бъде намерена в светло сив и бежов цвят. Тя е с размери 33х33 см. и се поставя на пода в помещението. Изключително качествено изработен от гледна точка на материалите, които са използвани, гранитогресът издържа напред във времето. Качеството му не позволява да бъде променена неговата структура и цвят. Като основна плочка гранитогресът от серията е една от най-често търсените на пазара. С него се съчетават успешно фаянсовите плочки от същата серия. Те са изработени в същите цветови гами и си пасват идеално с основната гранитогресна. Фаянсът тук е с размер 30х60 см. и поставянето му става лесно на стенни повърхности, което улеснява много потребителите. Съчетавайки двете основни плочки от серията, вие наистина създавате една баня носеща нотки на класа и лукс. Така събрани основните плочки за баня се комбинират и с декорите Ривиера. Декорите са два на брой в бежовата гама и са с размер 30х60 см. Фирмата производител е създала фаянса и декора в един и същи размер, за да могат да си паснат идеално във всяко едно помещение. Едната декорна плочка е произведена с релеф, а другата с орнаменти. Може да изберете точно вашият стил или да ги съчетаете заедно за по разнообразна визия. Всички плочки за баня от колекция Ривиера са съзадени единствено, за да изградят цялостната визия на банята ви и да внесът класически и модерен стил в нея.

Плочки за баня

Защо Victoria Ceramics е правилното място за закупуване на плочки за баня от серия Ривиера?

Viktoria Ceramics е водещ магазин на продукти за банята и всичко свързано с нея. Фирмата разполага с шоуруми в градовете София, Пловдив, Русе и Бургас, като е показала стил и разнообразна гама в тях. При закупуване на серия плочки за баня Ривиера, вие ще получите и безплатен 3D проект, който е изготвен от нашите консултанти. Бързата доставка до адрес на клиента е водеща за нас, както и достъпните ни цени. За нас водещи стоки в този бранш са плочките за баня, мебелите за баня и всичко свързано с обзавеждането й. На базата на това наше виждане, ние искаме да ви представим нашите качествени продукти на ниски цени и висококачествено обслужване.

Преглед като Таблица Списък
Подреди по

Декор Ривиера 30х60 см. - KAI / Fiore - 4741

Декорна плочка Ривиера - бежов цвят
Цена на квадратен метър
29,00 лв

Фаянс Ривиера 30х60 см. - KAI / Fiore - 4635

Фаянсова плочка в светло бежов цвят
Цена на квадратен метър
24,96 лв

Фаянс Ривиера 30х60 см. - KAI / Fiore - 4636

Фаянсова плочка - бежов цвят
Цена на квадратен метър
24,96 лв

Фаянс Ривиера 30х60 см. - KAI / Fiore - 4637

Фаянсова плочка в тъмно сив цвят
Цена на квадратен метър
24,96 лв

Фаянс Ривиера 30х60 см. - KAI / Fiore - 4642

Фаянсова плочка в сив цвят
Цена на квадратен метър
24,96 лв

Декор Ривиера 30х60 см. - KAI / Fiore - 4644

Декорна плочка с орнаменти - бежов цвят
Цена на квадратен метър
29,00 лв

Гранитогрес Ривиера 33х33 см. - KAI / Fiore - 9588

Гранитогресна плочка - сив цвят
Цена на квадратен метър
24,96 лв

Filter by:

Clear All
Min: 24,00 лв Max: 29,00 лв
лв.24 лв.29
Категории
Производители