Търси
Filters

ЕКЛИПС

Баня Еклипс

Серия плочки за баня Еклипс - подходящи за всеки дом

Искате да направите своята баня модерна и уютна? Чудите се какви плочки да изберете? Искате нещо различно и същевременно класическо? Точно за тази цел ние ви представяме плочки за баня Еклипс в два различни цвята, подходящи на всеки един дом.

Защо да изберете серия Еклипс? 

Плочките за баня Еклипс са произведени от фирмата производител KAI. Тя е една от водещите фирми производители на пазара на плочки за баня. Теракотът, както всеки знае е тип плочка подходяща за всички помещения в дома, без аномалии в температурата. Той е продукт поставян на пода без значение от вида помещението. Еклипс е теракотна плочка, от колекцията на KAI в два универсални цвята пасващи на всеки интериор. Бежовият цвят прави помещението светло и просторно, а сивият цвят внася класа в него. Избирайки плочки от тази серия вие трябва да знаете, че закупувате качествен продукт на достъпна цена.

плочки за баня Еклипс

Защо да закупите серия Еклипс от Victoria Ceramics?

Ние Victoria Ceramics сме верига магазини с дългогодишен опит на пазара в продажбата на плочки за банята и обзавеждане на банята. Всеки един от нас знае, че едно от най-важните неща за всеки клиент е качествената стока и достъпната цена. Точно за това ние сме ръка за ръка, с тези основни изисквания на клиентите ни и това е показано в серията ни за баня Еклипс. Закупувайки теракотните плочки от тази колекция, вие съвсем лесно, може да добавите към тях и декорни плочки от разнообразната ни гама. Нашите консултанти в шоурумите ни в градовете София, Пловдив, Русе и Бургас ще изработят за вас и безплатен 3D проект. Вземете от нас селекция теракотни плочки Еклипс и направете своята баня модерна и уютна.

 

Категории
Производители