Търси
Filters

BOA

 
Баня Boa

Серия плочки за баня Boa - подходящи за всеки дом

Искате да направите своята баня модерна и уютна? Чудите се какви плочки да изберете? Искате нещо различно и същевременно класическо? Точно за тази цел ние ви представяме плочки за баня Boa в два различни цвята, подходящи на всеки един дом.

Защо да изберете серия Boa? 

Плочките за баня Boa са произведени от фирмата производител Rako. Тя е една от водещите фирми производители на пазара на плочки за баня. Фаянсът, както всеки знае е тип плочка подходяща за всички помещения в дома, без аномалии в температурата. Той е продукт поставян на пода без значение от вида помещението. Boa е фаянсова плочка, от колекцията на Rako в два универсални цвята пасващи на всеки интериор. Белият цвят прави помещението светло и просторно, а сивия цвят внася класа в него. Избирайки плочки от тази серия вие трябва да знаете, че закупувате качествен продукт на достъпна цена.

Плочки за баня Boa

Защо да закупите серия Boa от Victoria Ceramics?

Ние Victoria Ceramics сме верига магазини с дългогодишен опит на пазара в продажбата на плочки за банята и обзавеждане на банята. Всеки един от нас знае, че едно от най-важните неща за всеки клиент е качествената стока и достъпната цена. Точно за това ние сме ръка за ръка, с тези основни изисквания на клиентите ни и това е показано в серията ни за баня Boa. Закупувайки фаянсовите плочки от тази колекция, вие съвсем лесно, може да добавите към тях и декорни плочки от разнообразната ни гама. Нашите консултанти в шоурумите ни в градовете София, Пловдив, Русе и Бургас ще изработят за вас и безплатен 3D проект. Вземете от нас селекция теракотни плочки Boa и направете своята баня модерна и уютна.

Преглед като Таблица Списък
Подреди по

Фаянс BOA 30х90 см. - Rako - WAKV5526

Фаянсова плочка в светло сив цвят
Цена на квадратен метър
67,00 лв

Фаянс BOA White 30х90 см. - Rako - WAKV5525

Фаянсова плочка в бял цвят
Цена на квадратен метър
67,00 лв

Filter by:

Clear All
Категории
Производители