Търси
Filters

ЛУЧИЯ

Баня Лучия

Баня Лучия - орнаменти и кафяви цветове в едно

Искате да внесете красотата и топлината на дърво в своята баня? Да съчетаете дървесното с ефектни орнаменти, които да допринесат за елегантния стил в банята ви? Харесвате кафявите нюанси съчетани със светли тоналности? Значи, точният избор за вас е серия плочки за баня Лучия, която ще изпълни вашата баня със стил и класа.

Топлотата на дърво в мокрото помещения с плочки Лучия

Серия плочки за баня Лучия на фирмата производител KAI / Fiore е една от най-успешните колекции на пазара за плочки. Тя е изработена от висококачествени продукти, които издържат дълги години напред във времето. Колекция Лучия събира в себе си гранитогресни плочки, фаянс, декорни плочки и фризове, които внасят елегантност и комфорт във всяка една баня. Тази серия плочки за баня, може да бъде разположена хоризонтално и вертикално на стенните повърхности, което я прави отлично решение за един по различен интериор. Фирмата производител е избрала за гранитогресните плочки светъл и тъмен тон, като бежово и кафяво. Според предпочитанията на потребиеля към него, може да комбинирате и фаянс в същата тоналност. За да изградите цялостната визия на вашата баня към основните плочки за под и стена е включен и декор от четири различни цвята. Той е добре съчетан с основните цветове на цялостната концепция на серия Лучия, като на декора са изобразени орнаменти наподобяващи цветя. Те са в бежов и кафяв нюанс, което ги вписва идеално към гранитогреса и фаянса. Останалите два декора са с линии, като основни тонове са бежово и кафяво и при тях подредбата им на стените, може да е хоризонтална и вертикална. За да може да направите банята си различна и стилна, тук призводителите са заложили и на фризове в два цвята и в два размера. Фризовете са идеалният завършек на целия дизайн на банята, като отговарят пак на светлата и тъмна тоналност на основните цветове. Колекция Лучия е една наистина добре разработена цветово серия, която може да направи цялото мокро помещение да изглежда топло, уютно и комфортно. Избирайки тези модели плочки, вие ще се радвате на елегантността им и тяхната функционалност.

Плочки за баня Лучия

Защо да закупите плочки за баня Лучия от магазини Victoria Ceramics?

Ние от магазин Victoria Ceramics ви предлагаме да закупите серия плочки за баня Лучия на достъпна цена с бърза доставка до адрес. Нашите шоуруми са разположени в градовете София, Пловдив, Русе и Бургас, където може да намерите всичко за банята на едно място. Също така нашите консултанти са на ваше разположение и могат да изготвят за вас индивидуален 3D проект. Ние сме фирма държаща на качеството и ниските цени, като разполагаме с голям асортимент от продукти за банята. Заедно със серия Лучия, може да закупите и мебели за баня подходящи за този модел плочки. Всичко, което ви е необходимо за мокрото помещение, може да го намерите при нас.

Категории
Производители