Търси
Filters

NEXT

Баня Next

Колекция плочки за баня Next с Пачуърк технология

Серия плочки за баня Next на водещата фирма производител Rako е колекция създадена за една различна баня в различен стил. Този модел плочки за баня са едни от най-новата колекция на фирмата, изработени чрез технологията Пачуърк. Плочките създадени в този стил, представляват нестандартно разположени квадратни форми върху самата плочка. Тази технология е една от любимите на потребителите в момента на пазара. Приложена върху декорните плочки, технологията Пачуърк ги прави наистина иновативни и модерни. Едно от основните неща, на който фирмата производител държи е качеството на продуктите. За това серия Next е изработена от най-висококачествените материали, които са устойчиви напред във времето.

Самата колекция включва в себе си плочки за баня, като фаянс и декор. Това са основните плочки за създаването на всяка баня. Те са стенни плочки и се поставят изключително лесно на стенни повърхности. Плочките от тази серия са с размер 30х60 см. и съчетаването им става много лесно, а крайният резултат е перфектен. Едно от нещата, които различава тези фаянсовите модели плочки от останалите е техният дизайн. Производителите залагат на имитация от текстилен дизайн с различни графики по него. Повърхността на фаянсовите и декорните плочки е релефен и матов. Това придава на банята един невероятен елегантен стил със стилни нотки. Тези модели фаянсови и декорни плочки са едни наистина запомнящи се продукти, които носят още лукс и уют в мокрото помещение. Цветовата тоналност на серия Next е кафяво - сивата, което придава на банята топлина и комфорт. С различен стил и запомнящи се елементи, плочките за баня от тази колекция са всичко необходимо за създаването на мечтаната от вас баня.

Плочки за баня Next

Защо Viktoria Ceramics е правилното място за закупуване на плочки за баня от серия Next?

Victoria Ceramics е верига магазини предлагаща на свойте клиенти всичко за банята на едно място. Ние сме водещи на пазара за продукти свързани с банята. При нас може да намерите всичко, което вие необходимо, за да обзаведете едно мокро помещение. В нашите шоуруми в градовете София, Пловдив, Русе и Бургас може да закупите серия плочки за баня Next на ниска цена и с безплатен 3D проект. Проектите се създават от нашите компетентни консултанти и ви показват мечтаната от вас баня в реално време. Закупувайки плочки Next, също така ще получите и бърза доставка до посочен от вас адрес. Ние държим на висококачествените продукти и достъпните цени. Възползвайте се и от нашите промоционални и специални оферти още сега.

Преглед като Таблица Списък
Подреди по

Фаянс NEXT 30х60 см. - Rako - 4501

Фаянсова плочка - сив цвят
Цена на квадратен метър
39,00 лв

Фаянс NEXT 30х60 см. - Rako - 4502

Фаянсова плочка - тъмно сив цвят
Цена на квадратен метър
39,00 лв

Фаянс NEXT 30х60 см. - Rako - 4505

Фаянсова плочка - бежов цвят
Цена на квадратен метър
39,00 лв

Фаянс NEXT 30х60 см. - Rako - 4506

Фаянсова плочка - кафяв цвят
Цена на квадратен метър
39,00 лв

Декор NEXT 30х60 см. - Rako - 4507

Декорна плочка Next Пачуърк - кафяв цвят
Цена на квадратен метър
45,00 лв

Декор NEXT 30х60 см. - Rako - 4503

Декорна плочка Next Пачуърк - сив цвят
Цена на квадратен метър
45,00 лв

Filter by:

Clear All
Min: 39,00 лв Max: 45,00 лв
лв.39 лв.45
Категории
Производители