Търси
Filters

APOLO OLIMPO

Баня Apolo

Серия плочки за баня Apolo гланц имитиращ мрамор

Колекция Apolo е серия плочки за баня произведена в изчистен и стилен дизайн от фирмата производител Peronda. Испанската фирма винаги е била на начални позиции по-качество и иновативност. Тя успешно успява да съчетае модерния и класически стил, като по този начин създава съвършения продукт. Плочките за баня в сериите на Peronda са продукти пасващи идеално на всяка една баня, във всеки дом. Поставяйте моделите плочки във вашето помещение, вие ще създадете в дома си иновативен интериор и уют в едно. Точно такава е и колекция Apolo, смесица от изисканост и класика в едно. Плочките, които съдържа тази серия са достъчни да изградите изцяло банята си.

В нея ще намерите гранитогрес, фаянс и декор - плочки произведени с вкус и стил. Гранитогресните плочки тук са изработени от висококачествени материали, които са устойчиви и не променят структурата си напред във времето. Повърхността на гранитогреса е гланцирана и много лесна за поддръжка. Цветовете, които са използвани при гранитогресната плочка са бяло със сиви вплетени нишки. Благодарение на тях плочката изглежда, като мраморна, с което заема челни места по търсене от потребителите. Размерите на гранитогреса са 45,6х45,6 см. и са перфектна комбинация с фаянсовата плочка от същата серия. Фаянсът Apolo е стенна плочка, подходяща за всяко вътрешно помещение. Изключително издръжлива и устойчива, плочката е неизменна част от всяка баня. Фаянсовата плочка поддържа размер 25х75 см. и има гланцова повърхност. Цветът и сивите нишки са същите, като на гранитогреса и поради това те си пасват идеално. За да има вашата баня завършен вид и иновация в себе си, производителите са изработили и декорна плочка Apolo. Декорът тук е с размер, като фаянса 25х75 см. и носи същите характеристики, като основните плочки. Различното и интересното в декорната плочка са релефните извивки във формата на самата плочка. Комбинацията от всички плочки за баня от гранитогрес, фаянс и декор правят серия Apolo неповторима и елегантна. Всичко, което предствлява колекцията е произведено с много прецизност и класика, което е водещо за потребителите.

Плочки за баня Apolo

Защо Victoria Ceramics е точното място за закупуване на плочки Apolo?

Магазините на Victoria Ceramics са разположени в градовете София, Пловдив, Русе и Бургас, което ви позволява да разгледате нашите артикули отблизо. В нашите шоуруми, може да намерите мебели за баня, санитария и всичко свързано с обзавеждането на една баня. Всичко, което ви е необхидмо за мокрото помещение, може да го намерите при нас. Едно от предимствата при закупуването на серия плочки за баня Apolo от нас е безплатния 3D проект, създаден от нашите консултанти. Заедно с това, може да се възползвате от промоционалните ни оферти за много други продукти както и с бързата ни доставка до адрес. Ние вярваме, че най-важно е качеството на продукта и достъпната цена да вървят заедно ръка за ръка.

Преглед като Таблица Списък
Подреди по

Гранитогрес OLIMPO 45,6х45,6 см. - Peronda

Гранитогресна плочка - бял цвят със сиви нишки
Цена на квадратен метър
47,00 лв 29,00 лв

Декор APOLO 25х75 см. - Peronda

Декорна плочка в бял цвят със сиви нишки
Цена на квадратен метър
50,00 лв 32,00 лв

Фаянс APOLO 25х75 см. - Peronda

Фаянсова плочка - бял цвят със сиви нишки
Цена на квадратен метър
47,00 лв 29,00 лв

Filter by:

Clear All
Min: 47,00 лв Max: 50,00 лв
лв.47 лв.50
Категории
Производители