Търси
Filters

OXFORD

баня Oxford

 Oxford - облицовачната плочка за всеки дом

Искате да намерите една единствена плочка и да я използвате във всички помещения на дома си, дори и отвън при ниски температури? Да има ретро стил и да изглежда модерно и луксозно? Търсите нестандартната плочка за банята си, за всекидневната или дворното място? Точно това ви предлагаме ние от магазин Viktoria Ceramics - гранитогресна плочка Oxford, подходяща за всеки стил и вкус.

Гранитогресна плочка Oxford - ретро стил с модерни нотки

Серия плочки за баня Oxford е гранитогресна плочка от испански произход на фирмата производител Keros. Това е модел плочка, която носи в себе си функционалност и изискан дизайн във всеки модерен интериор. Произведена в различна цветова гама, всяка плочка е уникална в своя ретро стил. Подредбата на този продукт, може да бъде класически или на рибена кост, което го прави лесен за поставяне. Плочките са една чудесна алтернатива за имитация на дървен паркет, които ще внесат уют във всяко помещение. Те са изработени от висококачествен материал, които е мaтов и има антихлъзгащо се покритие за вашата безопастност. Гарантират дългия си живот на база на ненадраскващото си покритие и устойчивост във времето. Едно от основните предимства на този вид гранитогрес е лесното му съчетаване с фаянс и декорни плочки за стена. Поставяйки серия Oxford във вашето жилище вие си гарантирате дом направен с много топлина и модерен интериор.

плочки Oxford
 

Серия плочки Oxford от верига магазини Victoria Ceramics 

Само в магазини Victoria Ceramics в градовете София, Пловдив, Бургас и Русе може да намерите серията плочки Oxford на достъпна цена и с безплатен 3D проект. Закупувайки тези гранитогресни плочки вие ще направите дома си едно уютно и модерно място за вас и вашето семейство. Също така, може да разгледате разнообразната ни гама от продукти за банята, които са събрани на едно място. Ние сме мястото, от което ще получите всичко необходимо за вашата баня с гарантирано качество на достъпни цени.

Преглед като Таблица Списък
Подреди по

Гранитогрес OXFORD 10х60 см.- Keros

Гранитогресна плочка в различни цветове
Цена на квадратен метър
48,00 лв

Filter by:

Clear All
Категории
Производители