Търси
Filters

GARDA

Плочки за баня от серия Garda

Плочки за баня Garda - изчистена визия с матово покритие 

Серия плочки за баня Garda изработена от фирмата производител KAI / Fiore е една иновативна колекция, която съчетава в себе си изчистена визия с матово покритие. Тя е създадена да внесе във всяко едно помещение светлина и простор. Избирайки плочки Garda вие ще направите най-добрият избор за вашия комфорт и уют. Колекцията плочки съчетава в себе си подови и стенни модела. Тяхната изработка е от висококачествени материали и модерен дизайн. В серията има гранитогресни плочки, фаянсови и декорни. За една основа на всяка баня, водеща плочка е гранитогресът.

Тук този модел гранитогрес е съчетал в себе си иновация и класика в едно. Цветовата гама, която пребивава тук е бежово - сивата. Тя е една от най-класическите цветови гами на пазара, което я прави желана от повечето потребители. Едно от положителните качества на тази плочка е нейният размер 45х45 см., защото е лесно поставяема върху всяка една повърхност. Издръжливостта на плочката за баня Garda е повлияна от матовото и релефното й покритие. С тяхна помощ гранитогресът става напълно безопасен при използване и предпазва от подхлъзване. За да може да съчетаете гранитогресът и да придобиете мечтаната визия, производителите са изработили и стенна фаянсова плочка от същата серия. Фаянсът е най-подходящ за стенни повърхности. Той е издръжлив напред във времето и не променя своя цветови нюанс. Стенната плочка е изработена в размер 20х60 см, което я прави удобна за поставяне и поддръжка. Фаянсът тук е с матова повърхност, която е гладка и изключително приятна на допир. Съчетавайки фаянсовата и гранитогресна плочка от серия Garda, вие ще създадете една наистина елегантна и стилна баня в дома си. За да завършите изцяло мокрото помещение и да добавите интересни щрихи, производителите са заложили на декорни плочки. Декорите са последните завършителни модела в тази колекция, които придават на всяко помещение модерен и стилен завършек. Декорните плочки са с размер, като фаянса 20х60 см., което ги прави лесни за съчетаване. Декорът е с визия имитиращ камък и в същите цветове, като основните плочки. Върху повърхността им са изобразени неправилни геометрични фигури, под формата на пъзел. Съчетавайки всички плочки за баня от колекция Garda вие ще направите най-добрият избор, за да създадете мечтаната от вас баня и да придадете модерен и изискан вид на помещението. 

Плочки за баня от серия Garda

Защо да закупите плочки за баня Garda от Victoria Ceramics?

Victoria Ceramics е един от водещите брандове на пазара на продукти свързани с банята. Ние предлагаме на свойте клиенти мебели за баня, санитария и голямо разнообразие от плочки за баня. При нас може да намерите всичко за банята на едно място. Водещото за нас е качествената продукция и ниската цена, които вървят ръка за ръка. Закупувайки плочки за баня от серия Garda от нашите шоуруми, разположени е градовете София, Пловдив, Русе и Бургас вие ще получите безплатен 3D проект. Той ще бъде изработен от нашите квалифицирани консултанти и ще ви даде поглед върху мечтаната баня за вас. Основни наши приоритети са бърза доставка до адрес, високо качество и достъпна цена. Възползвайте се и от специалните ни предложения на промоционални цени.

Преглед като Таблица Списък
Подреди по

Гранитогрес GARDA 45х45 см. - Rako - DAA4H566

Гранитогресна плочка - бежов цвят
Цена на квадратен метър
43,00 лв

Гранитогрес GARDA 45х45 см. - Rako - DAA4H568

Гранитогресна плочка - сив цвят
Цена на квадратен метър
43,00 лв

Декор GARDA 20х60 см. - Rako - WARVE566

Декорна плочка с релефно покритие - бежов цвят
Цена на брой
8,00 лв

Декор GARDA 20х60 см. - Rako - Warve568

Декорна плочка с релефно покритие - сив цвят
Цена на брой
8,00 лв

Фаянс GARDA 20х60 см. - Rako - WADVE565

Фаянсова плочка в светло бежов цвят
Цена на квадратен метър
43,00 лв

Фаянс GARDA 20х60 см. - Rako - WADVE566

Фаянсова плочка в бежов цвят
Цена на квадратен метър
43,00 лв

Фаянс GARDA 20х60 см. - Rako - WADVE567

Фаянсова плочка в светло сив цвят
Цена на квадратен метър
43,00 лв

Фаянс GARDA 20х60 см. - Rako - WADVE568

Фаянсова плочка в сив цвят
Цена на квадратен метър
43,00 лв

Filter by:

Clear All
Min: 8,00 лв Max: 43,00 лв
лв.8 лв.43
Категории
Производители