Търси
Filters

ELEMENT

гранитогрес Element

Плочки за баня Element - различно и стилно

Търсите различни плочки за вашата баня? Искате да имате модерна и нестандартна визия? Стила и елегантността са ваш приоритет и искате да го внесете в дома си? Точно за тази цел ние ви предлагаме гранитогресна плочка Element в шестоъгълна форма и разнообразна гама от цветове.

С какво гранитогресна плочка Element е по-различна от останалите?

Плочки Element са едно ново поколение модели плочки с испански произход на фирмата производител Keros. Те са гранитогрес, които може да се съчетае перфектно с фаянс и теракот. Тяхната нестандартна форма и съчетанието им е иновация в сферата на този вид продукти. Шестоъгълните плочки са калибровани и лесни за поставяне и поддръжка. Разнообразната им цветова гама дава голямо поле за изява при направата на мечтаната от вас баня. При нас, може да намерите плочка Element в бял, сив и черен цвят. Различното при този модел гранитогрес е самата му подредба. Той, може да бъде разположен в мокрото помещение под формата на пъзел и да бъде съчетан с всички цветове от гамата му. По този начин разположени плочките създават в потребителя една нова визузлизация, в по-нестандартен вид. 

гранитогрес Element

Защо да изберете Victoria Ceramics за избора си на плочки Element?

Ние Victoria Ceramics сме водещи магазини на пазара на плочки и стоки свързани с банята. При нас може да намерите всичко за банята на едно място. Плочките за баня са наша водеща страст, за това нашия асортимент е многообразен и достъпен за всички потребители. Водещият ни модел гранитогресна плочка Element, може да разгледате в нашите шоуруми в градовете София, Пловдив, Русе и Бургас. Там нашите консултати ще ви изработят и безплатен 3D проект с разнообразната цветова гама на този модел плочка. Възползвайте се и от ниските цени и специалните ни оферти, за да създадете своята баня мечта.

Преглед като Таблица Списък
Подреди по

Гранитогрес Element Blanco 23х27 см. - Keros

Гранитогресна плочка - бял цвят
Цена на квадратен метър
65,00 лв

Гранитогрес Element Gris 23х27 см. - Keros

Гранитогресна плочка - сив цвят
Цена на квадратен метър
65,00 лв

Гранитогрес Element Negro 23х27 см. - Keros

Гранитогресна плочка - черен цвят
Цена на квадратен метър
77,00 лв

Filter by:

Clear All
Min: 65,00 лв Max: 77,00 лв
лв.65 лв.77
Категории
Производители