Търси
Filters

VERNAZZA

 
баня Vernazza

Класически стил - серия плочки за баня Vernazza

Класическото черно - бяло с мраморни нишки е вашият цветови фаворит? Искате да направите своята баня изключително красива и в модерен стил? Търсите плочки за баня на изгодна цена и с вдъхновяваща визия? На базата на тези изисквания ние искаме да ви представим серия плочки за баня Vernazza, които са точният модел за вас. Това е серия от продукти, която съчетава в себе си всички необходими модели плочки за вашето мокро помещение. С помощта на Vernazza вие ще създадете мечтаната от вас баня в елегантен и стилен вид.

Какво прави различни плочките от серия Vernazza?

Серия Vernazza е класически модел плочки за баня, която съчетава в себе си всички необходими плочки за всяко мокро помещение, като гранитогрес, фаянс и декор. Тази колекция е изработена в черно - бели цветове с мраморни нишки от фирмата производиел Keros и е с испански произход. Плочките са с калибровани ръбове, за по-лесно поставяне върху всяка повърхност. Гранитогресната плочка е в черен цвят, внасяща елагантност и стил, както на пода на вашата баня, така и на нейните стени. Съчетана с декорната плочка, която е с черно - бели геометрични фигури, може да създадете мечтания баланс в помещението. Фаянсовата плочка тук е изключително интересна, поради имитацията на мраморни нишки заложени в белия й цвят. Всички плочки за баня от тази серия са идеално съчетани, за да направят вашата баня уютна и интересна. Избирайки плочки от серия Vernazza, вие закупувате качествен продукт на достъпна цена.

плочки Vernazza

 Защо да закупите серия Vernazza от магазини Victoria Ceramics?

Ние Victoria Ceramics сме верига магазини свързани с търговията на плочки за баня и всичко свързано с нея. При нас качество и достъпна цена вървят ръка за ръка и една от основните ни цели е да предлагаме на свойте клиенти стилни и вдъхновяващи продукти. За тази цел ние ви представяме серия Vernazza, която може да разгледате в нашите шоуруми в градовете София, Пловдив, Русе и Бургас. Нашите консултанти ще бъдат на ваше разположение и ще изготвят специално за вас безплатен 3D проект. Ние ви гарантираме качество при изборът на плочки за баня Vernazza, а към тях може да добавите и продукти за обзавеждането на вашата баня. Всичко, което ви е необходимо за цялостния интериор на вашето мокро помещение, може да откриете при нас.

Преглед като Таблица Списък
Подреди по

Фаянс Vernazza Blanco 30х90 см. - Keros

Фаянсова плочка - бял цвят с мраморни нишки
Цена на квадратен метър
49,00 лв

Фаянс Vernazza Negro 30х90 см. - Keros

Фаянсова плочка - черен цвят
Цена на квадратен метър
49,00 лв

Гранитогрес Vernazza Negro 45х45 см. - Keros

Гранитогресна плочка - черен цвят
Цена на квадратен метър
35,00 лв

Декор Vernazza Regio 30х90 см. - Keros

Декорна плочка в черно - бял цвят с мраморни нишки
Цена на квадратен метър
55,00 лв

Filter by:

Clear All
Min: 35,00 лв Max: 55,00 лв
лв.35 лв.55
Категории
Производители