Търси
Filters

ERTA

Баня Erta

Колекция плочки за баня Erta в пясъчно бежовата гама

Серия плочки за баня Erta е произведена от испанската фирма производител Peronda. Peronda е водеща на пазара за плочки и е една от най-иновативнитa и запомнящa се фирмa. Едно от основните неща в производството на плочки за производителите е качеството. Това е основно правило за продуктите от този ранг, като към него ръка за ръка върви и достъпната цена. Всички търсещи нещо специално и нестандартно, могат да се потопят в колекциите плочки за баня от Peronda. Точно такава е и серия Erta, която е една от новите колекции пуснати на пазара. Erta съчетава в себе си стенни плочки, като фаянс и декор. И двата модела плочки са изработени от висококачествени материали издържащи напред във времето без да променят структурата и цвета си.

Фаянсовата и декорната плочка в тази серия са с размер 33,3х100 см., което ви гарантира перфектен синхрон помежду им. Благодарение на калиброваните ръбове на двете плочки те пасват помежду си идеално. С тази техника на производство поставени един до друг фаянсът и декорът нямат нужда от фуга, за да изглеждат перфектно поставени на стената. Както фаянса, така и декорната плочка имат матирана повърхност и гладка структура, което предпазва от инциденти с подхлъзване. Тази серия е събрала в себе си елегантност и стил в едно. Заедно съчетани двата модела плочки за баня, вие ще придадете на помещението в дома си интересен и иновативен интериор. Бежово пясъчният цвят на плочките внася топлина и уют в мокрото помещение. Цялата колекция е изградена на база модерния и иновативен стил. Точно за това при декорната плочка, може да видите релефни линии, които да придадат на банята ви загадъчност с нестандартни мотиви. Покажете на хоарата около вас вашата различна гледна точка, като изберете плочки за баня от серия Erta. Изградетете своята баня с елегантност и иновативни щрихи с една по различна плочка.

Плочки за баня Erta

Victoria Ceramics точното място за избор на вашите плочки за баня от серия Erta

Избирайки да закупите плочки за баня Erta от магазини Victoria Ceramics вие избирате качество и достъпна цена в едно. При нас ще намерите продукти изцяло свързани с банята и всичко за нея на едно място. Нашите магазини, може да бъдат посетени в градовете София, Пловдив, Русе и Бургас и да разгледате богата ни гама от мебели за баня, шкафове за баня и санитария. Също така закупувайки плочки Erta от нас ще получите безплатен 3D проект изготвен от компетентните ни консултанти. Възползвайте се от нашите промоционални предложение и заложете на иновативните и модерни продукти. Бъдете елегантни в дома си с колекция Erta и се наслаждавайте на модерния им облик всекидневно. Незабравяйте да попитате и за индивидуалните ни оферти създадени специално за вас, съпроводени от бързата ни доставка до адрес.

Преглед като Таблица Списък
Подреди по

Фаянс ERTA 33,3х100 см. - Peronda

Фаянсова плочка - бежов цвят
Цена на квадратен метър
78,00 лв 55,00 лв

Filter by:

Clear All
Категории
Производители