Търси
Filters

ТЕМПЕРА

Баня Темпера

Серия плочки за баня Темпера е колекцията в бежова гама

KAI / Fiore е водеща фирма производител и е една от най-търсените марки на пазара за продукти свързани с банята. Тя залага на качествена стока и разнообразен дизайн. Доказателство за това е колекция за баня Темпера. Това е серия плочки за баня, които са изработени от висококачествени материали и невероятни декори. KAI / Fiore залагат в тази колекция на светлите и топли цветове. Те са наясно, че всяка една баня трябва да изглежда просторна, уютна и удобна. За да може да направите всичко това във вашият дом ви трябват единствено плочките за баня от серия Темпера. Темпера съдържа в себе си плочки, като гранитогрес, декор и фаянс.

Гранитогресните плочки от тази серия са изработени с матово покритие, като по този начин предотвратяват подхлъзвания и наранявания. Изработени са така, че да издържат на температурни аномалии, като могат да бъдат поставяни върху вътрешни и външни повърхности. Цветовата гама, в която са изработени е бежово - кафявата, което им дава предимство да се поставят в малки или големи помещения. Гранитогресът е подходящ за поставяне върху подови или стенни настилки. Размерът им е 45х45 см., като дизайнът наподобява мрамор. Съчетават се перфектно с декорната и фаянсова плочка от същата серия. Фаянсът и декорът са с размер 24.4х74.4 см., за да паснат идеално по между си. Поставянето им на стенни повърхности става перфектно, поради калиброваните им ръбове. Цвeтовете на фаянсовата плочка и на декорната са в една цветова гама, като гранитогреса. Фаянсът в серията има и плочки с релефни очертания на вълни, които допринасят за различния дизайн на мокрото помещение. Всички плочки за баня от тази серия пасват по между си идеално и внасят един елегантен и модерен дизайн. Избирайки серия плочки Темпера, може да изберете и измежду два модела декорни плочки. Декорите в колекцията са запомнящи се с изображения върху повърхността им и са едни от любимите на потребителите. Единият декор изобразява принтиран стил и е перфектен за всяко едно мокро помещение. Другата декорна плочка има изобразени върху себе си листа, които придават класически и елегантен вид на банята. Всички плочки от колекция Темпера са изключително подходящи за всяко едно помещение във всеки дом. Поставяйки ги в банята си вие ще създадете модерен интериор и красота в нея.

Плочки за баня Темпера

Защо Victoria Ceramics е правилното място за закупуване на плочки от серия Темпера?

В магазините на Victoria Ceramics разположени в градовете София, Пловдив, Русе и Бургас, може да закупите всичко необходимо за обзавеждането на вашата баня. Ние предлагаме на свойте клиенти мебели за баня, плочки за баня и санитария на достъпни цени. Всичко, което ви е необхдимо за една баня, може да го намерите при нас. Също така при закупуването на плочки за баня Темпера, ще получите и безплатен 3D проект създаден от нашите квалифицирани консултанти. Възползвайте се от достъпните ни цени и бързата доставка до адрес. 

Преглед като Таблица Списък
Подреди по

Гранитогрес Темпера 45х45 см. - KAI / Fiore - 6080

Гранитогресна плочка - бежов цвят
Цена на квадратен метър
27,96 лв

Гранитогрес Темпера 45х45 см. - KAI / Fiore - 6081

Гранитогресна плочка - кафяв цвят
Цена на квадратен метър
27,96 лв

Декор Темпера 24.4х74.4 см. - KAI / Fiore - 4842

Декорна плочка - бежов цвят
Цена на квадратен метър
36,00 лв

Декор Темпера 48.8х74.4 см. - KAI / Fiore - 2979

Декорна плочка на листа в сет от две части - кафяв цвят
Цена на брой
36,00 лв

Фаянс Темпера 24.4х74.4 см. - KAI / Fiore - 4826

Фаянсова плочка - бежов цвят
Цена на квадратен метър
31,98 лв

Фаянс Темпера 24.4х74.4 см. - KAI / Fiore - 4827

Фаянсова плочка - кафяв цвят
Цена на квадратен метър
31,98 лв

Фаянс Темпера Онда 24.4х74.4 см. - KAI / Fiore - 4841

Фаянсова плочка с релеф - кафяв цвят
Цена на квадратен метър
31,98 лв

Фаянс Темпера Онда 24.4х74.4 см. - KAI / Fore - 4840

Фаянсова плочка с релеф - бежов цвят
Цена на квадратен метър
31,98 лв

Filter by:

Clear All
Min: 27,00 лв Max: 36,00 лв
лв.27 лв.36
Категории
Производители