Търси
Filters

МЕРЛЕТО

Баня Мерлето

Серия плочки Мерлето стилни във всяко помещение

Фирмата производител, която е водеща на пазара за плочки KAI / Fiore, за пореден път изненадва свойте клиенти с новата серия плочки Мерлето. Тази колекция е подходяща за всяко едно помещение, защото носи със себе си един различен дизайн. Поставяйки плочка Мерлето във вашия дом вие си гарантирате интериор, който впечатлява и пленява всеки, който го види. Мерлето съдържа в себе си само една единствена плочка и това е гранитогреса.

Гранитогресната плочка е една от най-предпочитаните плочки от потребителите. Тя е подходяща за поставяне върху всякакъв вид повърхности, както на открити така и на закрити пространства. Гранитогресната плочка е устойчива на атмосферните условия и е изключително здрава на удари. Този модел плочка, може да бъде поставен във всяко едно помещение в дома и извън него. Поставяйки плочка Мерлеко във вашата баня, вие ще направите мокрото помещение наистина изискано и с вкус. Плочката за баня от тази серия, ще допринесе за безопастността ви поради своята матова повърхност. Размерът на гранитогреса е 60х120 см., което го прави лесен за поставяне навсякъде и лесен за поддръжка. Други размери, в които може да бъде намерен е 30х60 см. и 60х60 см. Моделът гранитогресна плочка Мерлето има перфектно калибровани ръбове и наститен черен цвят с бели нишки, наподобяващи мрамор. Този ефект прави плочката за баня невероятно елегантна и стилна. Избирайки да заложите на този продукт вие трябва да знаете, че той пасва идеално с всички модели плочки от фаянс или декор. Внесете класа, изящество и стил в дома си, като изберете гранитогресна плочка Мерлето изработена с невероятен вкус и качество.

Плочки за баня Мерлето
 

Защо Victoria Ceramics е точното място за закупуване на серия Мерлето?

Vicoria Ceramics знае, че най-важното за всеки потребител е високото качество на продукта и ниската цена. За това ние в нашите шоуруми разположени в градовете София, Пловдив, Русе и Бургас ви предлагаме продукти за банята с най-високо качество на изработка и достъпна цена. При нас може да намерите продукти свързани с обзавеждането на банята, като шкафове за баня, колони за баня, санитария и плочки. Закупуването на серия Мерлето от нас ви носи безплатен 3D проект, създаден лично от нашите квалифицирани консултанти. Изберете плочки за баня Мерлето и се възползвайте от бързата ни доставка до адрес. Спирайки се на този модел плочка вие си гарантирате интериор носещ елегантност и стил.

Преглед като Таблица Списък
Подреди по

Гранитогрес Мерлето 60х120 см. - KAI / Fiore - 6148

Гранитогресна плочка - черен цвят
Цена на квадратен метър
42,00 лв

Гранитогрес Мерлето 30х60 см. - KAI / Fiore - 6189

Гранитогресна плочка - черен цвят
Цена на квадратен метър
31,98 лв

Гранитогрес Мерлето 60х60 см. - KAI / Fiore - 6165

Гранитогресна плочка - черен цвят
Цена на квадратен метър
36,00 лв

Filter by:

Clear All
Min: 31,00 лв Max: 42,00 лв
лв.31 лв.42
Категории
Производители