Търси
Filters

ТЕСУТО

Плочки за баня Tessuto

Серия плочки за баня Тесуто тропиката във вашата баня

За пореден път фирмата производител KAI / Fiore ни изненадва със своята иновация в производството на плочки за баня. Това личи в новата им колекция за плочки Тесуто, която може да пренесе всеки един потребител в света на тропическите цветя. Едно от най-важните неща за фирмата си остава качествената продукция, която се вижда ясно в тази серия. Колекцията тук включва всички необходими плочки за баня, които да превърнат всяко помещение в елегантно и модерно място. Плочките, които може да откриете в Тесуто са гранитогрес, фаянс и декор.

Гранитогресните или още подови плочки са изработени в размер 45х45 см. Това ги прави изключително лесни за поставяне върху всякакъв вид повърхности. Тяхната здравина и устойчивост не позволява промяна в текстурата и цвета на плочката напред във времето. Гранитогресната плочка е с калибровани ръбове и матова повърхност. Всичко това позволява на потребителите да се чувстват в безопастност от подхлъзване и нараняване. Една от особеностите на този серия е великолепният лилало - кремав цвят, от който са произведени. В тази тоналност, всяко мокро помещение изглежда вдъхновяващо, свежо и просторно. Всичко това, което е създадено при изработката на плочки Тесуто е да се предостави на потребителя един цветен и вълнуващ интериор. Гранитогресните плочки се комбинират перфектно с фаянсовите плочки от същата серия. Едно от най-впечатляващите неща във фаянса е релефната структура на продукта, заедно с гладката му повърхност. Фаянсът е с размер 30х60 см., което го прави лесен за поставяне на стенни повърхности. Цветовата гама на фаянсовата плочка е кремаво - лилава и е чудесно съвместима с довършителните плочки от серията - декорните. Декорът тук е изумителен и запомнящ се с дизайна си. Изобразените върху него листа в сини, лилави и бежови очертания правят тази плочка толкова стилна и желана. Размерът е 60х60 см., което прави поставянето й на стена лесно и бързо. Гладката и лъскава повърхност на декора придават блясък и шик на цялата баня. Това е колекция плочки за баня, която трябва да присъства във всеки дом. Закачлива, стилна и запомняща се Тесуто е точната серия за вас и вашия дом. 

Баня Тесуто

Victoria Ceramics това е точния магазин за закупуване на колекция Тесуто

Шоуруми Victoria Ceramics са разположени в градовете София, Пловдив, Русе и Бургас и са едни от водещите магазини на пазара за продажба на стоки свързани с банята. Едно от най-важните неща, което фирмата предлага на свойте клиенти е качествена стока на достъпна цена. Точно за това вие може да закупите серия плочки за баня Тесуто на ниска цена с безплатен 3D проект. Нашите квалифицирани консултанти ще изработят банята на мечтите ви и ще може да се разходите в нея с виртуалните 3D очила. Поставяйки плочки Тесуто в дома си, вие ще направите мокрото помещение да изглежда елегантно и модерно. Възползвайте се от бързата ни доставка до адрес и промоционалните ни намаления.
Преглед като Таблица Списък
Подреди по

Гранитогрес Тесуто 45х45 см. - KAI / Fiore - 6219

Гранитогресна плочка - лилав цвят
Цена на квадратен метър
29,00 лв

Гранитогрес Тесуто 45х45 см. - KAI / Fiore - 6220

Гранитогресна плочка в цвят Таупе
Цена на квадратен метър
28,00 лв

Декор Тесуто 60х60 см. - KAI / Fiore - 4879

Декорна плочка с тропически листа в сет от две части - цвят крем
Цена на комплект
29,00 лв

Фаянс Тесуто 30х60 см. - KAI / Fiore - 4875

Фаянсова плочка в цвят крем
Цена на квадратен метър
28,00 лв

Фаянс Тесуто 30х60 см. - KAI / Fiore - 4876

Фаянсова плочка в цвят Таупе
Цена на квадратен метър
28,00 лв

Фаянс Тесуто 30х60 см. - KAI / Fiore - 4877

Фаянсова плочка в лилав цвят
Цена на квадратен метър
28,00 лв

Filter by:

Clear All
Min: 28,00 лв Max: 29,00 лв
лв.28 лв.29
Категории
Производители