Търси
Filters

ВАРЕЗЕ

Баня Варезе

Сива цветова гама събрана в серия плочки за баня Варезе

Колекция за баня Варезе на водещата фирма производител на пазара KAI / Fiore е една класическа серия плочки за баня в сивата гама. Тази серия за баня е една от новите иновативни идеи на фирмата производител. Събрала в себе си гранитогресна плочка, фаянс и декор, серия Варезе е любима на потребителите. Плочките са модели, които оставят усещане за елегантност и стил във всяко мокро помещение.

Изработени са от висококачествени материали, издържащи напред във времето. При изработката на тези плочки за баня производителите залагат на качество и интересен дизайн.  За да изградите мечтаната от вас баня, може да разгледате първоначално гранитогресна плочка Варезе. Гранитогресът от тази серия е с размер 33,3х33,3 см. и е създаден в сивата гама. Изключително лесен за поставяне на пода и с матираща структура за предпазване от подхлъзване. Тази плочка е класическа и елагантна, като придава уютни нотки на цялото мокро помещение. За да се съчетае добре със стенна плочка, производителите са изработили два модела фаянсови плочки от същата серия. Фаянсът тук е с рамер 30х60 см. и може да бъде намерен в два цветови тона. Фаянсовата плочка, може да бъде в тъмната или светлата сива гама, което придава на банята стилен вид и уют в интериора. Тя е изключително издръжлива напред във времето, поради качествените материали използвани за нейната направа. За да може да бъде завършен цялостният дизайн на банята и тя да има отличаващи се черти, серия Варезе ви представя и декорна плочка за баня. Тя има два дизайна, които се различават един от друг, но допълват напълно основните плочки за баня. Единият декор от тази серия е изработен в различни фигури, които са разположени върху плочката с техниката Пачуърк. Цветът на декора е сив с матова структура и изглежда толкова различен и запомнящ се, че потребителите остават пленени от дизайнa му. Другият декор от тази серия представлява плочка с изрисувани на нея листа, които наистина грабват вниманието с интересната си визия. И тази декорна плочка е с матова повърхност и наситено сив цвят. Двете плочки тип декор са с размери 30х60 см. и това им дава възможността да паснат идеално с останалите продукти от серията. Всички плочки за баня от серия Варезе са изработени, за да могат да направят всяка една баня изящна и запомняща се.

Плочки за баня

Защо магазин Victoria Ceramics е точният избор за закупуването на плочки за баня Варезе?

Магазини Victoria Ceramics са разположени в градовете София, Пловдив, Бургас и Русе и са едни от водещите на пазара за продукти свързани с банята. Логото на фирмата е всичко за банята на едно място, като това се доказва с многобройните продукти, разположени в тях. Един от основните приоритети на бранда е качествената стока и достъпната цена. Точно за това закупуването на плочки за баня от серия Варезе от магазини Victoria Ceramics е правилното решение. Също така, когато закупите плочките за баня от нас, нашите консултанти ще изготвят за вас и безплатен 3D проект, които ще визуализира банята на мечтите ви. Разгледайте продуктите ни свързани с обзавеждането на банята и се насладете на многобройната гама, която ви предлагаме, за да може да изградите мокро помещение, носещо ви красота и елегантност.

Преглед като Таблица Списък
Подреди по

Гранитогрес Варезе 33,3х33,3 см. - KAI / Fiore - 9608

Гранитогресна плочка - сив цвят
Цена на квадратен метър
30,90 лв

Декор Варезе 30х60 см. - KAI / Fiore - 4645

Декорна плочка с пера- сив цвят
Цена на квадратен метър
30,00 лв

Декор Варезе 30х60 см. - KAI / Fiore - 4646

Декорна плочка Пачуърк - сив цвят
Цена на квадратен метър
30,00 лв

Фаянс Варезе 30х60 см. - KAI / Fiore - 4640

Фаянсова плочка - светло сив цвят
Цена на квадратен метър
24,96 лв

Фаянс Варезе 30х60 см. - KAI / Fiore - 4641

Фаянсова плочка - тъмно сив цвят
Цена на квадратен метър
24,96 лв

Filter by:

Clear All
Min: 24,00 лв Max: 31,00 лв
лв.24 лв.31
Категории
Производители