Търси
Filters

ГРЕС SP

 
Баня Грес SP

Колекция плочки за баня Грес SP изцяло от гранитогрес

Серия плочки за баня Грес SP дело на водещата фирма производител KAI / Fiore е една от най-новите попълнения в света на плочките. Производителите, както винаги залагат на елегантна визия и модерни нотки. Събрала в себе си само гранитогресни плочки, колекция Грес SP е една от водещите на пазара. И този път в производството на този вид плочка, фирмата производител не изневерява на стила си със светлата цветова гама, която използва.

В серия плочки за баня Грес SP е заложен гранитогрес в две цветови тоналности. Едната тоналност е бежова, а другата сива, което прави помещението да изглежда топло и чисто. Гранитогресните плочки са издръжливи на удари и температурни аномалии, което ги прави най-търсените на пазара. Използването на този вид плочка, може да е върху стенни или подови повърхности. Също така, дали е е вътре в дома ви или навън в градината, тази плочка е подходящата за вас. Носейки в себе си модерен стил и класика в едно, гранитогрес Грес SP е най-любимият от производителите. Поставена в мокрото помещения, тази плочка прави пространството по-уютно и просторно. Бежовият и сивият цвят заложени в нея са водещи за колекцията. Чистотата, която внасят във всяка баня и безопасността от подхлъзване са основно нейно качество. Всичко това е благодарение на матовата повърхност на гранитогресната плочка. Размерът е 33х33 см., което предоставя едно лесно поставяне и почистване на този продукт. Също така съчетаването на този модел плочка за баня става изключително лесно с фаянсови или декорни плочки от други серии. Избирайки гранитогресна плочка Грес SP вие избирате елегантността и интересният интериор да влязът в дома ви. Закупувайки този модел, вие избирате високото качество и достъпната цена в едно.

Плочки за баня Грес SP

Victoria Ceramics точното място за закупуване на серия плочки за баня Грес SP

Магазини Victoria Ceramics са точното място за закупуване на плочки за баня от серия Грес SP, заради достъпната цена и качествената изработка. В нашите магазини разположени в градовете София, Пловдив, Русе и Бургас вие ще може да намерите всичко за банята на едно място. Ние ви предлагаме мебели за баня, санитария и плочки на промоционални цени с гарантирано качество. Закупувайки плочки за баня от серия Грес SP от нас, вие ще получите и безплатен 3D проект. Той е изработен според вашите нужди и желания от нашите квалифицирани консултанти. Всички модели плочки от тази колекция са изработени така, че да внесят елегантност и класически стил във вашия дом. Бързата ни доставка до адрес е още едно наше  положително качество, което предлагаме на нашите клиенти. Възползвайте се от специалните ни оферти и създайте мечтана от вас баня.

Преглед като Таблица Списък
Подреди по

Гранитогрес Грес SP 33х33 см. - KAI / Fiore - 6423

Гранитогресна плочка - сив цвят
Цена на квадратен метър
18,65 лв

Гранитогрес Грес SP 33х33 см. - KAI / Fiore - 6422

Гранитогресна плочка - бежов цвят
Цена на квадратен метър
18,65 лв

Filter by:

Clear All
Категории
Производители