Търси
Filters

ХАБАНЕРА

Баня Хабанера

Колекция плочки за баня Хабанера изящество и стил в едно

Плочките за баня от серия Хабанера са дело на водещата фирма производител KAI / Fiore. Производството на тези модели плочки са на базата на модерните нотки в интериорния дизайн. Създаването им е породено от идеята да внасят доза елегантност и изящен стил във всяко едно помещение. Фирмата производител залага отново на качествени материали в разнообразни цветови гами. За това и тази колекция плочки за баня е такава, качествена и в различен цвят. Серията съдържа единствено гранитогресна плочка изработена от най-висококачествени материали.

Гранитогресът е плочка, която е изключително устойчива на удари и на температурни аномалии.  Това позволява нейното поставяне във вътрешни и външни помещения, както на подове така и на стени. Избирайки гранитогресна плочка Хабанера вие ще внесете единствено, стил и класа в своя дом. Размерът й е 15х90 см., което я прави лесна за поставяне и почистване. Едно от нейните качества е, че лесно може да се съчетае с плочки от фаянс или теракот, което я прави най-добрият избор за потребителите. Нещото, което отличава гранитогресът от серия Хабанера от останалите колекции е цветовата й тоналност. Производителите са заложили на кафяв и сив цвят имитиращ дърво, за осигуряването на повече топлина и уют във всяко помещение. Плочката от гранитогрес, може да бъде най-добрият вариант и за мокрото помещение. Така тази плочка за баня, ще го направи просторно и модерно едновременно. За да предотврати подхлъзвания и падания, фирмата производител е заложила на матовата повърхност, която придава и лек релеф на самата плочка. За да бъде запомнена серията плочки за баня Хабанера е направена с няколко различни лица, които съчетани заедно изграждат перфектния облик на всяко едно помещение. Избирайки този модел плочки вие ще направите правилният избор за вас на достъпна цена.

Плочки за баня Хабанера
 

Victoria Ceramics е точния избор за закупуване на серия плочки за баня Хабанера 

Серия плочки за баня Хабанера, може да закупите от нашите магазини Victoria Ceramics, които се намират в градовете София, Русе, Бургас и Пловдив. При нас може да намерите голямо разнообразие от продукти за банята на водещи марки производители. Шкафове за баня, санитария, плочки за баня и аксесоари са само малка част от наличните ни продукти. Закупувайки плочки Хабанера от нашите шоуруми, квалифицираните ни консултанти ще изработят специално за вас 3D проект. Той ще бъде изграден изцяло на базата на вашите желания и виждания. Плочките от тази серия ще допринесат за вашия класически и елегантен стил в дома ви, което е целта на колекция Хабанера.

Категории
Производители