Търси
Filters

КРОНО

баня Кроно

 Плочки Кроно - класическата баня в модерен стил

Искате да имате класическа баня в светли цветове, но стилът й да е модерен? Търсите плочки за баня, които да внесът свежест и топлина в мокрото помещение? Желаете да съчетаете плочките за баня с декорни такива и да създадете интересен интериор в цялото помещение? За да имате всичко това в едно, ние ви представяме серия плочки за баня Кроно, които изглеждат стилни и луксозни.

Серия Кроно - величествени орнаменти в декора

Плочките за баня Кроно на фирмата производител KAI / Fiore са класически модел, любим на повечето потребители. Изработена от висококачествени материали, тази серия е изключително издръжлива напред във времето. В нея, може да намерите гранитогресни плочки, фаянс и декор. Комбинацията от всички тези плочки, могат да преобразят вашата баня до неузнаваемост. Гранитогресът тук е в два топли цвята - кафяв и бежов, той внася топлина и уют във вашата баня. Комбинира се идеално с фаянса от същата серия и тяхното съчетание е идеално за направата на едно класическо мокро помещение. Цветовете на фаянса са в същата гама, което ги допълва идеално. За да направи тази серия завършена и идеална, производителите са добавили към нея и декор. Този декор е създаден с величествени орнаменти, носещи усещане за великолепие и елегантност. Неговият дизайн е тип тапицерия, а цветът му е кафяв с бели мотиви. Избирайки серия Кроно за вас и вашият дом, вие ще получите качествен продукт на достъпна цена и ще създадете вашата мечтана баня.

плочки за баня Кроно

Защо Victoria Ceramics е правилното място, за закуване на серия Кроно?

Верига магазини Victoria Ceramics са едни от водещите на пазара на продукти за банята. Шоурумите на фирмата са разположени в градовете София, Пловдив, Русе и Бургас, където на ваше разположение за въпроси са нашите консултанти. Те ще изработят специално за вас и безплатен 3D проект, за да ви покажат как биха изглеждали плочки Кроно във вашата баня. Възползвайте се от ниските ни цени и бърза доставка, при закупуването на продукти за банята. Мебели за баня, плочки и санитария са нашите водещи продукти, които ще паснат идеално във всяко едно мокро помещение. 

Категории
Производители