Търси
Filters

ЕЛАДА

Баня Елада

Различна, елегантна и в светли тонове - серия Елада

Желаете да направите банята си светла, просторна и модерна? Търсите плочки за баня, които да внесът свежест и простор в мокрото помещение? Искате нотка цвят и вкус съчетани заедно? Всичко това, може да намерите в серията плочки за баня Елада и да направите своята мечтана баня.

Серия плочки за баня Елада - модерната баня

Елада е серия плочки за баня съчетаваща в себе си гранитогрес, фаянс и декор. Тя е произведена от водещата на пазара фирма KAI / Fiore и носи в себе си елагантност и модерен стил в едно. В тази серия фирмата производител е заложила на светли тонове и цветен декор. Гранитогресната плочка тук е в бял цвят със сиви нишки, което прави помещението по светло и просторно. Тя издържа напред във времето и в съчетание с фаянса от същата серия се получава идеален синхрон. Гранитогресът е с размери 33,3х33,3 см. и поставянето му на пода е изключително лесно. Фаянсовата плочка е в две разновидности, което допринася за направата на по-интересен дизайн на мокрото помещение. Едната фаянсова плочка е гладка, а другата е с прецизно добавени релефни форми, които взаимно се съчетават и допълват. Фаянсът е плочка подходяща за стена и също, като гранитогреса е в бял цвят със сиви нишки. Тя е с размер 20х50 см., което прави нейното почистване и поставяне лесна задача. Към основните плочки от тази серия са изработени и декорни плочки. Единият декор тук внася нотка цвят и свежест в съчетанието си с останалите продукти от тази серия. Декорната плочка има многоцветни интересни декорации, които са разположени зигзагообразно. Това я прави изключително интересен елемент, внасящ вкус, класа и цвят в цялата баня. Многоцветната декорна плочка е задължителният елемент тук, за да направите вашата баня модерна и луксозна. Допълнително е създадена и декорна плочка тип пано в бял цвят, за да може да придадете една друга гледна точка на помещението. С нейна помощ вие ще направите един модерен дизайн на банята и ще поставите последния щрих в цялостния й интериор. Декорното пано представлява малки квадратни плочки събрани в едно с размер 30х30 см., за да се улесни поставянето им, но в следващият момент да придаде една различна визия. Серия Елада е изработена в матирана структура, за да може да бъде безопастна при използване, когато се намокри.

Плочки за баня Елада
 

Защо Victoria Ceramics е точното място да закупите плочки за баня Елада?

Ние от Victoria Ceramics разбираме нуждите и желанията на нашите клиенти и точно за това сме събрали всичко за банята на едно място. В нашите шоуруми в градовете София, Пловдив, Русе и Бургас, може да намерите всичко необходимо за обзавеждането на едно мокро помещение. Серията плочки за баня Елада е на изключително достъпна цена и закупувайки я от нас ще получите индивидуален 3D проект, изработен от нашите консултанти. При нас качествените продукти и безконкурентните цени са водещи, както и многото промоционални намаления. Разнообразните ни плочки за баня и мебели за баня, които предлагаме са едни от водещите на пазара и на изключително ниски цени. Възползвайте се също така и от бързата ни доставка до адрес на клиента и създайте една модерна и различна баня за вас и вашето семейство.

Преглед като Таблица Списък
Подреди по

Гранитогрес Елада 33,3х33,3 см. - KAI / Fiore - 9854

Гранитогресна плочка от серия Елада - бял цвят
Цена на квадратен метър
27,96 лв

Декор Елада 20х50 см. - KAI / Fiore - 4670

Декорна плочка от серия Елада - бял цвят с декорации
Цена на квадратен метър
33,96 лв

Декор Елада 30х30 см. - KAI / Fiore - 2900

Декорна плочка от серия Елада - бял цвят със сиви нишки
Цена на брой
19,98 лв

Фаянс Елада 20х50 см. - KAI / Fiore - 4668

Фаянсова плочка от серия Елада - бял цвят със сиви нишки
Цена на квадратен метър
27,96 лв

Фаянс Елада 20х50 см. - KAI / Fiore - 4669

Фаянсова плочка от серия Елада - бял цвят с релефни форми
Цена на квадратен метър
27,96 лв

Filter by:

Clear All
Min: 19,00 лв Max: 34,00 лв
лв.19 лв.34
Категории
Производители