Търси
Filters

SALINES

Баня Salines

Серия плочки за баня Salines нестандартно различна 

Salines е колекция плочки за баня на водещата фирма производител Peronda. Тази фирма е с местоположение Испания, което отговаря на високите очаквания на потребителите и достъпната цена. Колекция Salines е събрала в себе си плочки за баня, като фаянс и декор. Това са стенни плочки, които съчетани заедно правят мокрото помещение наистина елегантно и стилно. Цялостният дизайн на серията е създаден да добави доза нестандарност при създаването на визията на една баня. Както всеки знае фирма Peronda държи на качествени и устойчиви продукти, като и този път това е водещо при серия Salines.

Фаянсовата плочка тук е със здравина и непроменяща се структура напред във времето. Плочката е произведена с матова повърхност и грапавина,предотвратяваща от инциденти и подхлъзвания. Матовата структура придава на фаянса елегантен стил и класа в едно. Изборът за цвят на плочката е бял с вкарани в него частици, които добавят доза нестандартност и уют в банята. Размерът на фаянсовата плочка е 33,3х100 см., което я прави изключително лесно поставяема на стенни повърхности. Едно от положителните качества на плочката е перфектно калиброваните й ръбове. С този елемент при поставяне на фаянса един до друг, може да избегнете фугите и да имате едни наистина добре подредени плочки една до друга. Всичко това е заложено и в декорната плочка от серията. Декорът тук е наистина запомнящ се и носещ в себе си различното. Дизайнът на декорната плочка е създаден така че да имитира тапет с правоъгълни форми, разплоложени неравномерно. И тук размерът и е 33,3х100 см., което прави двете плочки съвършени една до друга. Цветът на декора е бял с калибровани ръбове, което го прави подходящ за всеки дом. Повърхността на декорната плочка е матова и непроменяща структурата си във времето. Серия плочки за баня Salines е мечтаната серия от всеки потребител. Внасяйки тези плочки за баня в мокрото си помещение, вие ще заложите на баня носеща модерното със стилното. 

Плочки за баня Peronda

Защо Victoria Ceramics е правилното място за закупуване на плочки за баня от серия Salines?

Ние от Victoria Ceramics държим на качествената стока и ниската цена в едно. Това е нашето правило, което следваме вече години наред. При нас в нашите шоуруми в градовете София, Пловдив, Русе и Бургас може да намерите всичко свързано с банята от обзавеждане до аксесоари за нея. Ние държим на това да улесним потребители си, като им предложим всичко за банята на едно място. Закупувайки плочки за баня от колекция Salines от нас вие ще направите най-добрия избор за вас и вашето семейство. Също така, ще получите и безплатен 3D проект изготвен от нашите компетентни консултанти. Възползвайте се от достъпните ни цени, промоционалните оферти и бързата ни доставка до адрес.

Преглед като Таблица Списък
Подреди по

Декор SALINES 33,3х100 см. - Peronda

Декорна плочка - бял цвят
Цена на брой
26,33 лв

Фаянс SALINES 33,3х100 см. - Peronda

Фаянсова плочка - бял цвят
Цена на квадратен метър
78,00 лв 55,00 лв

Filter by:

Clear All
Min: 26,00 лв Max: 78,00 лв
лв.26 лв.78
Категории
Производители