Търси
Filters

БРАГА

Баня Брага

 Гранитогресна серия плочки за баня Брага съчетава в себе си топлина и уют

Серията плочки Брага са дело на фирмата производител KAI / Fiore създадена с усет към модерния дизайн и уюта в дома. Това е една колекция създадена в много топли цветове, носещи усещане за комфорт и елегантност. Фирмата производител залага отново на една основна плочка в цялата серия и това е гранитогреса. Устойчивост, здравина и интересен десен са едни от нещата, които съдържа една гранитогресна плочка в себе си. Гранитогресът може да бъде поставен във външни или вътрешни помещения, което го прави често избиран от потребителите, поради това негово качество. Едно от основните неща, които правят този модел плочка основна е поставянето й на под и стена.

Температурните условия не влиаят на гранитогрес Брага и така той не променя повърхностната си структура и цвят напред във времето. В серията производителите залагат на една гранитогресна плочка, която е в три основни цвята. Започвайки от сивия цвят, преминавайки към бежовия и стигайки до кафявия, тази плочка е изградена в цветовете на комфорта и топлината в дома. Гранитогресът, може изцяло да бъде поставен в банята ви и лесно да го съчетаете с плочка от фаянс или теракот. Така тази плочка за баня, ще направи мокрото ви помещение запомнящо се и носещо в себе си усещане за класа и стил. Размерът на гранитогрес Брага е 15х90 см., което допринася за лесното му поставяне и почистване. За да може да бъде наистина безопасен и да предпазва от подхлъзване и наранявания, фирмата производител залага на матовата повърхност на плочката. Повърхността на модела е леко релефен, също така гранитогресната плочка има и няколко лица, което я прави дизайнерски различна. Избирайки плочка за баня Брага, вие залагате на един изключително качествен и интересен модел плочка, която ще внесе във всяко едно помещение простор и класа в едно.

Плочки за баня Брага

Правилното място за закупуване на колекция плочки Брага са магазини Victoria Ceramics

Ние Victoria Ceramics знаем, кое е най-важното нещо за нашите клиенти и се стремим да им го предоставим. Това естествено са качествените продукти на достъпни цени. Точно за това ние предлагаме голямо разнообразие от продукти за банята на изключително ниски цени. При нас може да мерите всичко свързано с обзавеждането на едно мокро помещение. Мебели за баня, шкафове за баня, мивки и санитария са водещите продукти в нашите шоуруми. Разположението на нашите магазини в градовете София, Пловдив, Русе и Бургас ви дават възможност да разгледате всичо за банята на едно място. При закупуване на серия плочки за баня Брага от нас, нашите квалифицирани консултанти ще ви изработят безплатен 3D проект, създаден изцяло за вашите нужди. Възползвайте се от промоционалите ни цени и бързата ни доставка до адрес във всички градове и села в страната.

Категории
Производители