Търси
Filters

ОРОКИАРО

Баня Орокиаро

Серия плочки Орокиаро едно бяло вълшебство със златни нишки

Водещата фирма производител KAI / Fiore за пореден път изненадва свойте потребители с направата на серия плочки Орокиаро. Това е една колекция от плочки за баня подходяща за различни видове помещения, която е изградена да внася стил и елегантност към всеки интериор. Разглеждайки плочки Орокиаро всеки може да забележи, че в тази серия има само една единствена плочка и това е гранитогреса. Този модел плочки са създадени изцяло от висококачествени материали, които са удароустойчиви и напълно безопасни. Както всеки знае гранитогреса е една от най-значимите и търсени плочки на пазара.

Поради своята матова повърхност, която предпазва от похлъзвания и наранявания, тя бива поставяна на всички видове повърхности. Избирайки да закупите плочка Орокиаро, вие може да избирате между няколко различни размера 60х120 см., 60х60 см. и 30х60 см. Това прави този гранитогрес лесен за поставяне и поддържане. Гранитогресната плочка е създадена още с перфектно калибровани ръбове и в невероятна цветова гама. Производителите залагат на една визия имитираща мрамор, в бял цвят и вплетени в нея златни нишки. Наистина изглеждаща внушаващо и стилно, този модел плочка е любим на потребителите. Едно от основните качества на плочката от гранитогрес е нейната издръжливост на атмосферните аномалии, затова поставяйки я на външни повърхности, тя няма да промени структурата и цвета си напред във времето. Качествената изработка на плочка Орокиаро и елегантността, която тя излъчва са други водещи качества на гранитогреса. Закупувайки този модел продукт, вие ще внесете модерен стил и топлина във всяко едно помещение в дома си. Гранитогресната плочка се съчетава перфектно с различни фаянсови и декорни плочки

Плочки за баня Орокиаро

Точното място за закупуване на плочки Орокиаро са магазини Victoria Ceramics

В магазини Victoria Ceramics може да намерите всичко за банята на едно място. При нас има разнообразна гама от продукти свързани с обзавеждането на банята и всичко свързано с нея. Нашите шоуруми намиращи се в градовете София, Пловдив, Русе и Бургас са на ваше разположение при избора ви на плочки за баня, мивки и шкафове за баня. Ние държим на качествени продукти на достъпни цени, като към тях добавяме и бърза доставка до адрес. Закупувайки плочки Орокиаро от нас вие ще получите и безплатен 3D проект, създаден изцяло за вашите нужди. Изработката му се извършва от нашите висококвалифицирани консултанти, които са на ваше разположение. Знаейки, че закупувайки плочка Орокиаро вие ще направите мокрото помещение в дома си елегантно и стилно, това я прави точният избор за вас.

Преглед като Таблица Списък
Подреди по

Гранитогрес Орокиаро 60х120 см. - KAI / Fiore - 6145

Гранитогресна плочка - бял цвят със златни нишки
Цена на квадратен метър
42,00 лв

Гранитогрес Орокиаро 30х60 см. - KAI / Fiore - 6185

Гранитогресна плочка - бял цвят със златни нишки
Цена на квадратен метър
31,98 лв

Гранитогрес Орокиаро 60х60 см. - KAI / Fiore - 6161

Гранитогресна плочка - бял цвят със златни нишки
Цена на квадратен метър
36,00 лв

Filter by:

Clear All
Min: 31,00 лв Max: 42,00 лв
лв.31 лв.42
Категории
Производители