Търси
Filters

ГАРДЪН

 
Баня Гардън

Серия плочки Гардън е различната плочка за вашата градина

Фирмата производител KAI / Fiore за пореден път изненадва свойте клиенти с поредната серия плочки, създадени с вкус и стил. Всеки път тя залага на най-висококачествените материали при изработката на всяка една колекция, правейки модели плочки, които са подходящи за всеки дом, като залага на модерният дизайн и елегантния стил. Серията плочки Гардън е създадена изцяло от гранитогрес и е една от водещите колекции за всеки един дом. Гранитогресните плочки се поставят вътре в дадено помещение или навън в градината.

Едно от основните качества на гранитогреса е неговата удароустойчивост и здравина. В серия плочки Гардън производителите залагат на плочки, които могат спокойно да се поставят във всеки двор и да внесът в него класа и стил. Едно от забележимите качества на този модел плочка е нейната имитация на камък. Отличителна черта на граниторгресните плочки в тази серия е тяхната цветова разнообразност. Заложените разнообразни цветови тоналности в колекция Гардън са в кафяво - сивата гама, което напълно отговаря за модерния стил на всеки един двор. Поставяйки този модел плочка във вашата градина вие ще придадете един изключителен ефект на подовата й повърхност. Гранитогресните плочки тук са изработени във вид на пъзел с разхвърляни парчета по цялата им повърхност. Успешното им съчетание с плочките от фаянс или декор правят гранитогресът любим на потребителите. Придаващи един завършен вид на цялата градина, плочките от гранитогрес Гардън са точния избор за вас и вашият дом. 

 

Плочки за баня Гардън

Victoria Ceramics точното място за закупуване на серия плочки за баня Гардън

Магазини Victoria Ceramics са точното място за закупуване на плочки за баня от серия Гардън, заради достъпната цена и качествената изработка. В нашите магазини разположени в градовете София, Пловдив, Русе и Бургас вие ще може да намерите всичко за банята на едно място. Ние ви предлагаме мебели за баня, санитария и плочки на промоционални цени с гарантирано качество. Закупувайки плочки за баня от серия Гардън от нас, вие ще получите и безплатен 3D проект. Той е изработен според вашите нужди и желания от нашите квалифицирани консултанти. Всички модели плочки от тази колекция са изработени така, че да внесят елегантност и класически стил във вашия дом. 

Преглед като Таблица Списък
Подреди по

Гранитогрес Гардън 33.3х33.3 см. - KAI / Fiore - 6249

Гранитогресна плочка - тъмно сив цвят
Цена на квадратен метър
24,00 лв

Гранитогрес Гардън 33.3х33.3 см. - KAI / Fiore - 7409

Гранитогресна плочка - сив цвят
Цена на квадратен метър
24,00 лв

Гранитогрес Гардън 33.3х33.3 см. - KAI / Fiore - 7485

Гранитогресна плочка - кафяв цвят
Цена на квадратен метър
24,00 лв

Filter by:

Clear All
Категории
Производители