Търси
Filters

САПФИР

Баня Сапфир

Баня Сапфир - елегантност и изисканост в едно   

Дойде време за ремонт на банята? Мечтаете за стилно и просторно помещение, където да се чуствате уютно? Искате да имате класическа баня в светли и топли цветове? Всичко това е възможно с избора на плочки за баня Сапфир. Това е комбинация от плочки, които покриват всички стандарти на банята и правят помещението да изглежда завършено и стилно.

Защо да изберем плочки за баня Сапфир?

Серията за баня Сапфир е изработена в класическа и изчистена визия от фирмата производител KAI. Тя се предлага в два основни цвята, които успешно изграждат цялостната интериорна визия на банята. Те са в светли и тъмни цветове, което позволяват лесното им и безпроблемно комбиниране. Избирайки светлите тонове от серията вие си осигурявате допълнителна светлина за по-малките мокри помещения. От друга страна тъмните нюанси успешно допринасят за акцента в помещението, придавайки му една стилна и елегантна цялост. Заложете на класическия стил в мокрото си помещение с колекция плочки за баня Сапфир. 

 

Серия плочки за баня Сапфир

Серия Сапфир - структура с пленяваща външност

Плочките за баня от серия Сапфир са стандартни по размер, което дава възможност за различни видове комбинации и начини на поставяне в помещението. Фаянсът е с изчистен дизайн и разнообразна цветова гама, което ги прави подходящи за комбиниране, както с декорните така и с теракотните плочки от серията. За да откроите светлите от тъмните плочки на своята стена, на помощ ви идват декорната плочка или фриза. Те са дуетното дуо на серията, което благодарение на интересения си дизайн с ромбоидни форми, допринасят за крайната визия на банята. Гранитогресът с гланцирано покритие е перфектният избор за подовата настилка, тъй като има образувана грапавина, която предпазва от подхлъзване и инциденти. Подовите заедно с останалите плочки от серията придават на помещението завършен вид, оставяйки усещане за стил и класа.

Защо да изберем Victoria Ceramics при избора си на плочки?

Ние от Victoria Ceramics предлагаме на свойте потребители голямо разнообразие от всякакъв вид плочки за баня. При нас може да намерите качествени продукти, съчетани с достъпна цена. Точно за това ние ви представяме серията от плочки за баня Сапфир, която съчетава в себе си качество на безконкурентна цена. Разгледайте моделите ни плочки и в нашите шоуруми в градовете София, Пловдив, Русе и Бургас, където нашите консултанти ще ви помогнат с избора ви и ще създадът за вас индивидуален 3D проект. При нас ще намерите всички продукти за банята на едно място и ще създадете мечтаното от вас мокро помещение.

Преглед като Таблица Списък
Подреди по

Фаянс Сапфир 20х30 см. - KAI - 59271

Фаянсова плочка - бежов цвят
Цена на квадратен метър
19,90 лв

Фаянс Сапфир 20х30 см. - KAI - 59281

Фаянсова плочка - сив цвят
Цена на квадратен метър
19,90 лв

Фаянс Сапфир 20х30 см. - KAI - 59291

Фаянсова плочка - светъл цвят
Цена на квадратен метър
19,90 лв

Фриз Сапфир 8х30 см. - KAI - 2730

Фризова плочка - с орнаменти в бежов цвят
Цена на брой
3,50 лв

Фриз Сапфир 8х30 см. - KAI - 2731

Фризова плочка - с орнаменти в сив цвят
Цена на брой
3,50 лв

Декор Сапфир 20х30 см. - KAI - 2705

Декорна плочка от серия Сапфир - бежов цвят
Цена на квадратен метър
23,00 лв

Декор Сапфир 20х30 см. - KAI - 2706

Декорна плочка от серия Сапфир - сив цвят
Цена на квадратен метър
23,00 лв

Гранитогрес 33.3/33.3 Сапфир бежова - KAI/FIORE - 6430

Гранитогресна плочка - бежов цвят
Цена на квадратен метър
21,90 лв

Гранитогрес 33.3/33.3 Сапфир Сива - KAI/FIORE - 6431

Гранитогресна плочка - сив цвят Цена на квадратен метър
21,90 лв

Filter by:

Clear All
Min: 3,00 лв Max: 23,00 лв
лв.3 лв.23
Категории
Производители