Търси
Filters

СИЕНА

Баня Сиена

 Колекция Сиена с вплетени мраморни нишки

Една колекция вдъхновена от мраморните мотиви и създадена от водещата фирма производител KAI / Fiore. Всеки път тази фирма впечатлява със своите нови колекции и кара потребителите, все повече да харесват нестандарните плочки за баня. И този път на пазара е новата серия плочки за баня Сиена, вдъхновена от мрамора и различните форми заложени в декора. Колекция Сиена впечатлява със стилна визия, нестандартни декори и невероятен стил. Това е серия създадена да внесе във всяка една баня усещане за елегантност и топлина в едно.

Сиена съдържа в себе си разновидности от плочки за баня, които са водещи при нейното създаване. Тук може да намерите плочки за стена и под в различни цветови гами и орнаменти. Фирмата производител залага на качествените материали, които издържат напред във времето и плочката остава непроменена. Поради материалите на изработка, тези модели плочки са едни от най-здравите и устойчивите на пазара. Една от основните плочки тук е теракотната плочка, която може да бъде намерена в два цвята. Едната гама е кафявата, а другата сивата, това прави плочките различни на визия, но еднакви по структура. Размерът и на двата теракота е 34х34 см., което позволява тяхното лесно поставяне и поддържане. Тези плочки са с мраморен дизайн, което ги прави наистина пленяващи и запомнящи се. Теракотът, може да бъде поставен на стена, но и на под. Това е едно от неговите положителни качества. Ако вие изберете теракотна плочка за под на вашето мокро помещение, вие трябва да закупите и стенна плочка за баня. Точно за това производителите са изработили и фаянсова плочка за баня, която е само стенна. Този модел плочка, може да се намери в четири разноцветни гами с размер 20х30 см. Цветовете при фаянсовата плочка са бежови, сиви и кафяви. Това дава много голям избор, за да съчетаете плочките с теракота, спрямо вашите предпочитания. Фаянсовата плочка, също като теракотната е високо издръжлива и не променя структурата и цвета си, напред във времето. Основните плочки тук теракот и фаянс са едни от най-търсените и предпочитани плочки от потребителите на пазара. Те са водещи и внасят доза елегантност и стил във всяка баня. Всеки един от нас знае, че за да се завърши дизайнът на една баня, трябва да се закупи декорна плочка и фриз. Това са плочки за баня даващи акцент върху целия интериор в помещението и носещи изискан вкус с интересен мотив. Декорните плочки и фризовете играят ролята на декоратори, с които банята става запомняща се и завършена. Произведени са от материали с висока издръжливост и устойчивост, поставяйки се на всякакъв тип стена. С различните си декорации и цветове тези модели плочки са предпочитани за да изпъкне изцяло замисъла на интериора. В серия Сиена и двата модела плочки имат декор с ромбоидни форми, които изглеждат впечатляващо. Декорът е с размер 20х30 см., а фризът 6х20 см., което ги прави перфектна комбинация при поставяне. Всички плочки от тази серия са ненадминати по качество и иновация, носещи уют и красота във всяка една баня.

Плочки за баня

Victoria Ceramcs правилното място за закупуване на серия плочки за баня Сиена?

Магазин Victoria Ceramics е мястото, на което може да намерите всичко за банята на едно място на достъпна цена. Ние държим на качествените продукти, за това ви предлагаме серия за баня Сиена на ниска цена. Може да закупите плочките за баня и от нашите шоуруми в градовете София, Пловдив, Русе и Бургас, като ще получите и безплатен 3D проект. Избирайки плочки за баня Сиена вие ще внесете в банята си стил, елегантост и модерен дизайн. Възползвайте се от нашите промоционални намаления и невероятни оферти. Намерете всичко, което ви е необходимо за обзавеждането на банята при нас и се възползвайте от бързата доставка до адрес.

 

 

Преглед като Таблица Списък
Подреди по

Декор Сиена 20х30 см. - KAI / Fiore - 19341

Декорна плочка с фигури - светло сив цвят
Цена на брой
5,50 лв

Декор Сиена 20х30 см. - KAI / Fiore - 19351

Декорна плочка с фигури - светло бежов цвят
Цена на брой
5,50 лв

Фаянс Сиена 20х30 см. - KAI / Fiore - 53481

Фаянсова плочка в цвят слонова кост
Цена на квадратен метър
19,99 лв

Фаянс Сиена 20х30 см. - KAI / Fiore - 5351

Фаянсова плочка с мраморни нишки - светло кафяв цвят
Цена на квадратен метър
19,99 лв

Фаянс Сиена 20х30 см. - KAI / Fiore - 54511

Фаянсова плочка - светло сив цвят
Цена на квадратен метър
19,99 лв

Фаянс Сиена 20х30 см. - KAI / Fiore - 5452

Фаянсова плочка с мраморни нишки - тъмно сив цвят
Цена на квадратен метър
19,99 лв

Filter by:

Clear All
Min: 5,00 лв Max: 20,00 лв
лв.5 лв.20
Категории
Производители