Търси
Filters

ЕЛИКСИР

Баня Еликсир

Декор и фаянс с перлени отблясъци събрани в колекция Еликсир 

Серия плочки за баня Еликсир е произведена от фирмата производител KAI / Fiore само и единствено за пазара на Victoria Ceramics. Това е колекция, която съдържа в себе си два вида плочки за баня - декорна и фаянсова. Производителите са заложили и този път на качество и красив дизайн, които вървят ръка за ръка. Плочките са подбрани със стил в една селектирана колекция, която е уникална за пазара и харесвана от потребителите.

Фаянсовата плочка тук е изработена от висококачествен материал в бял цвят с перлени отблясъци. Тя се поставя на стенни повърхности и издържа напред във времето без да променя цвета и структурата си. Размерът на фаянса е 30х60 см. и това прави поддръжката й изключително лесна. За да може да направите мокрото помещение елегантно и стилно, производителите са изработили и декорна плочка, която пасва идеално на основната фаянсова. Декорната плочка също е с размер 30х60 см., което прави двата модела плочки за баня идеално комбинирани. Също като фаянса и декора се поставя на стени, за да придаде един завършен вид на цялото помещение. Цветовете биват в тоналността на основната плочка, но за да внесът запомнящ се вид са добавени и релефни квадрати. Покритието на декора е матирано, което му придава още по-пленяващ вид и внася щипка вкус в цялата баня. Поради липсата на подова плочка в тази колекция, ние от Victoria Ceramics ви предлагаме да разгледате гранитогресна плочка Аскот. Поради компетентността ни в тази област, ние ви заявяваме, че тя ще пасне идеално с останалите два модела плочки. Основните две плочки за баня в тази колекция са наистина запомнящи се и предпочитани продукти. Всичко това доказва, че съчетани правилно плочките за баня, могат да направят банята на мечтите ви. 

Плочки за баня Еликсир

Изберете Victoria Ceramics при закупуването на серия плочки за баня Еликсир

Victoria Ceramics е верига магазини занимаващи се с продажбата на продукти за банята. При нас може да намерите всичко за банята на едно място, като основната ни грижа е качеството и достъпната цена. За да закупите серия Еликсир, може да посетите нашите шоуруми в градовете София, Пловдив, Бургас и Русе, като нашите опитни консултанти ще ви изработят и безплатен 3D проект. Плочки Еликсир са създадени специално за нас и може да бъдат закупени само от наш магазин. Ако желаете да създадете баня с вкус и елеганстност те са точният избор. Възползвайте се от промоционалните ни намаления и бързата ни доставка до адрес, както на плочките за баня, така и на мебелите и всичко свързано с обзавеждането на едно мокро помещение.

Категории
Производители