Търси
Filters

ПАРОС

 
Баня Парос

Серия плочки за баня Парос изцяло в бежовата гама

Плочки за баня от серия Парос са произведени от водещата фирма производител KAI / Fiore. Създадена изцяло в светлата цветова гама, да носи топлина и уют в моктото помещение, тази плочка е водеща на пазара. Серията е произведена по изцяло нов дизайн, които носи различни нотки от елементи във вашата баня. Тя включва в себе си гранитогресни плочки, фаянс и един различен по дизайн декор. Колекция Парос изгражда във всяко едно помещение един различен дизайн, създаден с много вкус и топлина.

Гранитогресната плочка е произведена в размер 45х45 см. от висококачествени материали, издържащи напред във времето без да променят структурата и цвета на плочката. Гранитогресът се поставя във всякакъв вид помещение и на всяка една повърхност, поради своята устойчивост и здравина. Повърхността на плочката е създадена с матово покритие, за да предпазва от подхлъзвания и наранявания. Тя е изработена изцяло в светло бежовата гама, която допринася за простора в помещението. Мраморната визия на гранотогреса вдъхва елегантност и стил на всяка една баня. За да може да получите дизайн в една тоналност и визия, производителите са включили в тази колекция и фаянсова плочка. Фаянсът е плочка, поставяща се на стени и е с размер 30х60 см. Тя има матова гладка повърхност, което я прави лесна за поддръжка и й придава изискан стил. Фаянсовата плочка, може да бъде намерена в една цветова гама, но в два различни стила. Единият фаянс има матово гладка структура, а другият има релеф във формата на листа. И двете фаянсови плочки са в светло бежовата тоналност и се съчетават перфектно с декора от същата серия. Всички остновни плочки тук имитират мрамор и носят в себе си усещане на лукс. Декор Парос е елементът в цялата колекция, който ви кара да я запомните. Декорната плочка е толкова различна, че поставяйки я във вашето мокро помещение вие внасяте в него класа и модерен стил в едно. Изработена в размер 30х60 см., тази декорна плочка си пасва идеално с основната фаянсова плочка. Цветовете й са смесица от тъмно и светло бежово с различни стуктурни елементи по нея. Мраморната нотка, може да я видим и тук, което допълнително придава на декора един модерен стил. Всички плочки за баня от серия Парос са плочки, произведени с много внимание в детайла с вплетени в едно класически елементи.

Плочки за баня Парос

Victoria Ceramics точното място за закупуване на серия плочки за баня Парос

Мястото, където може да намерите всичко за банята на едно място са магазините на Victoria Ceramics. Разположени в градовете София, Пловдив, Русе и Бургас нашите шоуруми са най-подходящото място за закупуване на плочки за баня Парос. Едно от водещите неща при нас е, че закупувайки плочките за баня от нас ще получите безплатен 3D проект, създаден специално за вас. Преимуществата при нас са, че ние държим на високото качество и достъпната цена. Всички мебели за баня, санитария и плочки за баня, може да ги намерите на най-ниски цени с бърза доставка до адрес. Магазини Victoria Ceramics са точното място за вас и продуктите за вашата мечтана баня.

Преглед като Таблица Списък
Подреди по

Гранитогрес Парос 45х45 см. - KAI / Fiore - 9886

Гранитогресна плочка - светло бежов цвят
Цена на квадратен метър
27,96 лв

Декор Парос Арт 30х60 см. - KAI / Fiore - 2886

Декорна плочка - светло бежов цвят
Цена на брой
14,40 лв

Фаянс Парос 30х60 см. - KAI / Fiore - 4704

Фаянсова плочка - светло бежов цвят
Цена на квадратен метър
24,96 лв

Фаянс Парос 30х60 см. - KAI / Fiore - 4705

Фаянсова плочка на листа - светло бежов цвят
Цена на квадратен метър
24,96 лв

Filter by:

Clear All
Min: 14,00 лв Max: 28,00 лв
лв.14 лв.28
Категории
Производители