Търси
Filters

ЕРИС

Баня Ерис

Серия плочки за баня Ерис - колекцията създадена само от гранитогрес

Колекция плочки за баня Ерис е произведена от фирмата производител KAI / Fiore. Това е серия плочки за баня създадена с много вкус и изтънченост. Поставяйки плочките в мокрото помещение, вие ще го направите модерно, стилно и вдъхновяващо. Серията е изградена единствено и само от гранитогресни плочки. Гранитогресните плочки са едни от най-продаваните на пазара, поради тяхната устойчивост и здравина. Изработката им от висококачествени материали ги прави перфектни за температурните аномалии. Поставянето на гранитогреса става върху външни и вътрешни повърхности, което е още едно тяхно положително качество. Избирайки гранитогресни плочки за вашият дом, вие си гарантирате елегантност и стил в едно.

В тази серия плочки за баня производителите са заложили на много разнообразна цветова гама. Тя варира в три цветови разцветки - черно, сиво и бежаво. Комбинираннето им е изключително лесно и с тяхна помощ вашата баня ще стане впечатляваща. Размерите на гранитогрес Ерис са 60х60 см. и 30х60 см., това прави тяхното поставяне на стена или под много лесно. Използвайки гранитогресната плочка във вашата баня елегантността в интериора ще е налице. Този модел продукт, може да бъде съчетан също така и с фаянсова плочка или декор. За да направят плочката безопасна за потребителите, производителите залагат на матова повърхност. Гранитогресът има още и леко релефна структура за лесното й почистване. Това е колекция плочки за баня носеща запомняща се нотка в себе си. Някой от цветовите комбинации имат и различна цветова нишка в тях, което придава на плочката каменен ефект. Гранитогресни плочки Ерис е изборът на хиляди потребители поради факта, че ще направят домът ви уютен и вдъхновяващ.

Плочки за баня Ерис

Защо Victoria Ceramics е точното място за закупуване на плочки за баня Ерис?

Victoria Ceramics е точното място за закупуване на плочки за баня Ерис. Ние предлагаме на нашите клиенти продукти за банята и всичко свързано с нея. Нашите шоуруми са разположени в градовете София, Пловдив, Русе и Бургас и предлагат голямо разнообразие от продукти. Закупувайки плочки за баня Ерис вие ще получите и безплатен 3D проект, които ще бъде изработен от нашите квалифицирани консултанти. Възползвайте се от промоционалните ни оферти и направете в дома си банята мечта. Плочки за баня Ерис, ще вдъхнат елегантност и класа във всеки дом, точно за това те са най-препочитаните на пазара. 
Преглед като Таблица Списък
Подреди по

Гранитогрес Eris 30х60 см. - KAI / Fiore - 00KARH06

Гранитогресна плочка - сив цвят
Цена на квадратен метър
35,00 лв

Гранитогрес Eris 30х60 см. - KAI / Fiore - 00KARJ06

Гранитогресна плочка - черен цвят
Цена на квадратен метър
35,00 лв

Гранитогрес Eris 30х60 см. - KAI / Fiore - 00KAWK06

Гранитогресна плочка - светло бежов цвят
Цена на квадратен метър
35,00 лв

Гранитогрес Eris 60х60 см. - KAI / Fiore - 00KARE03

Гранитогресна плочка - сив цвят
Цена на квадратен метър
38,00 лв

Гранитогрес Eris 60х60 см. - KAI / Fiore - 00KARF03

Гранитогресна плочка - черен цвят
Цена на квадратен метър
38,00 лв

Гранитогрес Eris 60х60 см. - KAI / Fiore - 00KAWH03

Гранитогресна плочка - светло бежов цвят
Цена на квадратен метър
38,00 лв

Filter by:

Clear All
Min: 35,00 лв Max: 38,00 лв
лв.35 лв.38
Категории
Производители