Търси
Filters

ДЕБРИС

 
Баня Дебрис

Серия плочки за баня Дебрис създадени за всяко едно дворно място

Серия плочки Дебрис на фирмата производител KAI / Fiore е една колекция създадена изцяло да внесе една различна нотка елегантност във всяко дворно място. Производителите залагат отново единствено и само на един вид плочка и това е гранитогресната. Тя е широко разпространена в сферата на плочките, поради устойчивостта и здравината си. Всеки знае, че гранитогресът е вид плочка, която е подходяща за температурни аномалии и за поставяне, както във външни така и във вътрешни помещения. Изработена изцяло да не променя повърхностната си структура и цвета си напред във времето, този продукт е подходящ и за поставяне върху всяка външна повърхност.

За да изработи серия плочки Дебрис класическа и стилна, фирмата производител залага на няколко разнообразни цветови гами. Цветовете варират от сиво, кафяво и бежово до миксирани тоналности. Поставени върху дворните площи тези плочки ще допринесът за една класическа модерна визия, пасваща идеално на дворните мебели. Размерите на плочките са с размер 33.3 см., което ги прави идеални, както за големи така и за малки площи. Това е един модел, който е създаден с много вкус и стил от фирмата производител. Плочки Дебрис са такъв тип продукт, които са подходящи за дворни места, но може да бъде поставян и върху вътрешни повърхности. Разнообразието на плочката идва и в неговия дизайн с пъзел мотиви, които го правят различен от останалите модели плочки на пазара. Структурата на повърхността на плочка Дебрис е с матово покритие, което предотвратява подхлъзвания и наранявания. Изключително подходящо е комбинирането на тази плочка с други модели фаянсови или декорни плочки. Закувайки плочките от този вид, вие ще направите вашата градина да изглежда с модерен интериор с класически мотиви.

Плочки за баня Дебрис
 

Защо Victoria Ceramics е най-доброто място за закупуване на плочки Дебрис?

Ние Victoria Ceramics сме водещи магазини на пазара за продукти свързани с банята. В нашите шоуруми разположени в градовете София, Пловдив, Русе и Бургас може да намерите всичко за банята на едно място. Ние предлагаме на нашите клиенти качествена стока на достъпна цена. Мебели за баня, плочки и санитария са водещ наш асортимент. При закупуване на плочки Дебрис от нас вие ще получите и безплатен 3D проект, които ще бъде изготвен от нашите квалифицирани консултанти. Също така ие може да изготвим и индивидуална оферта за вас на база вашите нужди. Всичко, което ви е необходимо за банята, може да го намерите на прмоционална цена с високо качество.

Преглед като Таблица Списък
Подреди по

Гранитoгрес Дебрис 33.3х33.3 см. - KAI / Fiore - 9741

Гранитогресна плочка - сив цвят
Цена на квадратен метър
24,00 лв

Гранитoгрес Дебрис 33.3х33.3 см. - KAI / Fiore - 97421

Гранитогресна плочка - кафяв цвят
Цена на квадратен метър
24,00 лв

Гранитогрес Дебрис 33.3х33.3 см. - KAI / Fiore - 6271

Гранитогресна плочка - светло бежов цвят
Цена на квадратен метър
24,00 лв

Гранитогрес Дебрис 33.3х33.3 см. - KAI / Fiore - 6272

Гранитогресна плочка - многоцветна
Цена на квадратен метър
24,00 лв

Filter by:

Clear All
Категории
Производители