Търси
Filters

3D WALL CARVE

Баня 3D Wall Carve

Колекция плочки за баня 3D Wall Carve е ново поколение серия с 3D ефект

Серия плочки за баня 3D Wall Carve на водещата фирма производител Atlas Concorde е една иновативна колекция плочки създадена със стил и елегантност. Родината на тези плочки е Италия, което гарантира за тяхното високо качество. Тази серия е изработена с нови невероятни детайли, които са водещи на пазара. Това е една плочка, която изглежда модерно и може да направи интериора на вашата баня запомнящ се. Изработена с 3D дизайн, плочка 3D Wall Carve ще направи мокрото ви помещение просторно и уютно.

Серията от плочки тук съдържа в себе си два модела, които са фаянсови и декорни. И двата продукта са стенни плочки, подходящи за вътрешни помещения. Материалът, от който са изработени е висококачествен и издържа напред във времето. Покритието и на двете плочки за баня е матово с барелефна форма, което предпазва от подхлъзвания и наранявания. Едно от нещата, което прави фаянсът и декора идеални заедно е техният размер 40х80 см. Поставянето им на стенни повърхности е изключително лесно и пасването им помежду им е идеално. Цветовете използвани за колекция 3D Wall Carve варират от бял, слонова кос и перлен вариант. Тези цветове са използвани както за основната фаянсова плочка, така и за декора, което ги праи перфектни една с друга. Декорните плочки са с 3D изображение от листа, което придава на всяка баня невероятна външност, допринасяща  за целия стил на помещението. Към фаянса може спокойно да изберете и гранитогресни плочки, които си пасват поради циментовият акцент в него. Избирайки плочките за баня 3D Wall Carve вие ще изберете един модел, който е любим на потребителите и носещ стил и класа в себе си.

Плочки за баня 3D Wall Carve

Защо Victoria Ceramics  е правилното място за закупуване на плочки за баня 3D Wall Carve?

Серия плочки за баня 3D Wall Carve може да я намерите в нашите шоуруми разположени в градовете София, Пловдив, Бургас и Русе на изключително достъпни цени. При нас може да намерите разнообразна стока за банята, като санитария, мебели за баня и плочки за баня. Всичко, което ви е необходимо ние го предлагаме с високо качество на ниска цена. Ако закупите серия плочки 3D Wall Carve ще получите и безплатен 3D проект създаден от нашите висококвалифицирани консултанти. Артикулите, които ще намерите при нас са на водещи фирми производители и към всичко това ви предлагаме и бърза доставка до адрес.

Преглед като Таблица Списък
Подреди по

Декор 3D Field Leaf 40х80 см. - Atlas Concorde - A578

Декорна плочка с 3D листа - бял цвят
Цена на брой
35,00 лв

Декор 3D Field Leaf 40х80 см. - Atlas Concorde - A579

Декорна плочка с 3D листа - цвят слонова кост
Цена на брой
35,00 лв

Декор 3D Field Leaf 40х80 см. - Atlas Concorde - A58A

Декорна плочка с 3D листа - бяла перла
Цена на брой
35,00 лв

Фаянс 3D Field 40х80 см. - Atlas Concorde - A57T

Фаянсова плочка - бял цвят
Цена на квадратен метър
98,00 лв

Фаянс 3D Field 40х80 см. - Atlas Concorde - A57U

Фаянсова плочка - перлен цвят
Цена на квадратен метър
98,00 лв

Фаянс 3D Field 40х80 см. - Atlas Concorde - A57V

Фаянсова плочка - цвят слонова кост
Цена на квадратен метър
98,00 лв

Filter by:

Clear All
Min: 35,00 лв Max: 98,00 лв
лв.35 лв.98
Категории
Производители