Търси
Filters

ЯСПИС

Баня Яспис

Кафяви и сиви нюанса събрани в плочки за баня от серия Яспис 

Серията плочки за баня Яспис е дело на водещата на пазара фирма производител KAI / Fiore. Фирмата производител е известна с качествените си продукти на достъпни цени. Тя цени свойте клиенти и за това всяка една серия пусната на пазара е произведена с класа и стил. Точно такава е и колекция Яспис, която е създадена в кафявата и сива гама, за да внесе във всяка баня красота и нестандартност. Яспис съдържа в себе си различни плочки за баня, като гранитогрес, фаянс и декор.

Гранитогресът, както знаем е подова плочка и изключително издръжлива напред във времето. В тази серия той е в кафяво - бежовата тоналност и е с размер 33х33 см. Изключително различна, като цвят тази гранитогресна плочка внася в помещението топлина и елегантност. За да може да се съчетае със стенна плочка и да си паснат добре в един стил, фирмата е произвела и фаянсова плочка от същата серия. Тук обаче фаянсът, може да се намери в две цветови разновидности. Едната е в светло кафявата и бежова гама, а другата е в светло и тъмно сивата. Фаянсът от серия Яспис е стенна плочка, поставяща се във вътрешни помещения. Тя се съчетава изключително добре с гранитогреса и двете плочки заедно, придават една невероятна визия на цялото мокро помещение. Фаянсът е произведен от висококачествен материал и е с размер 25х40 см. Той е с гланцово покритие, което позволява лесното му почистване. Серия Яспис завършва изцяло колекцията си с декорната си плочка. Тя е акцента в цялата колекция и с нейна помощ вие ще имате една завършена и красива баня. Декорът тук е от малки квадрати с гланцово покритие, които наподобяват мозайка. Изключително семплият и елегантен дизайн на мозайката с орнаменти от цветя е точният завършек на цялостната визия на помещението. Избирайки колекция Яспис за вашия дом вие избирате плочки от най-високо ниво и прибавяте към банята си изящество и уют.

Плочки за баня Яспис

Victoria Ceramics точния магазин за закупувае на плочки за баня Яспис

Ние от Victoria Ceramics сме точния магазин за закупуването на стоки свързани с банята. При нас ще намерите всичко за банята на едно място и на ниски цени. Нашата политика е да предлагаме само качествени и разнообразни продукти за обзавеждането на една баня. В шоурумите ни разположени в градовете София, Пловдив, Русе и Бургас, може да намерите плочки за баня от серия Яспис във всички цветови разновидности. Плочките ни са с голяма цветова гама и многобройни, като модели. Предлагаме ви и безплатни 3D проекти, които са изготвени от нашите консултанти. С тяхна помощ, ще може да визуализирате мечтаната от вас баня и да закупите точните плочки за вас.

Преглед като Таблица Списък
Подреди по

Гранитогрес Яспис 33х33 см. - KAI / Fiore - 98501

Гранитогресна плочка - кафяв цвят
Цена на квадратен метър
23,50 лв

Декор Яспис 25х40 см. - KAI / Fiore - 4683

Декорна плочка - кафяв цвят с принт на мозайка
Цена на квадратен метър
25,98 лв

Фаянс Яспис 25х40 см. - KAI / Fiore - 4676

Фаянсова плочка - сив цвят
Цена на квадратен метър
23,50 лв

Фаянс Яспис 25х40 см. - KAI / Fiore - 4677

Фаянсова плочка - тъмно сив цвят
Цена на квадратен метър
23,50 лв

Фаянс Яспис 25х40 см. - KAI / Fiore - 4678

Фаянсова плочка - бежов цвят
Цена на квадратен метър
23,50 лв

Фаянс Яспис 25х40 см. - KAI / Fiore - 4679

Фаянсова плочка - кафяв цвят
Цена на квадратен метър
23,50 лв

Filter by:

Clear All
Min: 23,00 лв Max: 26,00 лв
лв.23 лв.26
Категории
Производители