Търси
Filters

CODE 561

Баня Code 561

Серия плочки за баня Code 561 елегантните циментови плочки

Турската фирма производител Seranit създава едно ново поколение плочки за баня с името Code 561. Това е една нова иновативна колекция, създадена с много стил и елегантност. Както всеки път така и този, фирмата изненадва със своята различност и ексцентричност. Тази колекция съдържа в себе си фаянсови, декорни и гранитогресни плочки за баня. Всички тези модели продукти са достатъчни, за да изградят едно мечтано мокро помещение. Плочките в тази серия се отличават по своята циментова визия. Така изработени в сивата студена гама, тези модели плочки изграждат една визия на стил и класика в едно.

Гранитогресните плочки от Code 561 са изработени от висококачествени материали издържащи на всякакви температурни аномалии. Те са изработени да бъдат поставяни вътре в самото помещение, но без проблем и отвън на открито. Издържайки на натоварване, тези плочки не променят структурата и цвета си напред във времето. Гранитогресът е с размер 70х70 см., което го прави изключително лесно поставяем на подови и стенни повърхности. Неговата цветова гама варира в сивите нюанси и придава елегантност в цялото помещение. Едно от положителните качества на гранитогресната плочка е циментовият дизайн и неговата нестандартност. Също така матовото покритие прави плочката безопасна, като предотвратява от подхлъзвания и падания. За да съчетаете тази иновативна плочка с друга и да направите завършен вид на банята си, производителите са създали към колекцията и плочки от фаянс. Фаянсът тук е с размер 30х90 см., което позволява лесното му поставяне на стени. Плочката от фаянс, може да бъде в бежовата и сива цветова гама, където съчетана с циментовия гранитогрес, създава един модерен дизайн и свеж интериор. Също така, както гранитогреса и фаянсовата плочка има матова структура с гладка повърхност. Това позволява лесното й поддържане напред във времето. За да направите мокрото помещение запомнящо се, може да използвате декорна плочка от серия Code 561. Декорът е създаден в размер, като фаянса 30х90 см. в стил Пачуърк. Това е техника, която изобразява различни фигури върху дадена повърхност. В декорната плочка, може да забележите геометрични фигури разположени хаотично по матовата повърхност. Съчетавайки всички плочки за баня от тази колекция, вие създавате в дома си иновативност, елегантност и доза класика в едно. 

Плочки за баня Code 561

Victoria Ceramics правилното място за закупуване на серия плочки за баня Code 561

Victoria Ceramics е един от водещите магазини на пазара, свързан с продукти за банята. При нас, може да намерите всичко за банята на едно място и да съчетаете качествената стока с достъпната цена. Нашите шоуруми се намират в градовете София, Пловдив, Русе и Бургас и разполагат с голямо разнообразие от асортимен за мокрото помещение. Закупувайки плочки за баня Code 561 от наш магазин, вие ще получите ниска цена и безплатен 3D проект, изработен от квалифицираните ни консултанти. Възползвайте се от промоционалните ни цени и специалните ни оферти създадени за вас и вашите нужди. Code 561 е точната серия за вашата баня, за да бъдете иновативни и елагантни едновременно.

Преглед като Таблица Списък
Подреди по

ГРАНИТОГРЕС 70/70 CODE 561 BETTON GREY MAT SERANIT

Гранитогресна плочка - тъмно сив цвят
Цена на квадратен метър
49,90 лв

Декор CODE 561 30х90 см. - SERANIT

Декорна плочка в стил Пачуърк - сив цвят
Цена на брой
18,00 лв

ФАЯНС CODE 561 30х90 см. - CREAM - SERANIT

Фаянсова плочка - бежов цвят
Цена на квадратен метър
38,00 лв

ФАЯНС CODE 561 30х90 см. - GREY - SERANIT

Фаянсова плочка - сив цвят
Цена на квадратен метър
38,00 лв

Filter by:

Clear All
Min: 18,00 лв Max: 50,00 лв
лв.18 лв.50
Категории
Производители