Търси
Filters

БИАНКО

Баня Бианко

Серия плочки за баня Бианко - серията с различния декор

Серия плочки за баня Бианко на фирмата производител KAI / Fiore е една от най-иновативните колекции на пазара за плочки. Бианко е плочка с различна текстура и различен декор от повечето продукти на пазара. Фирмата производител залага на висококачествени материали за изработката на цялата серия. Този модел плочки е един от водещите на пазара, поради своя нестандартен декор. В серия Бианко, може да намерите плочки за баня в няколко разновидности, като гранитогрес, фаянс и декорна плочка.

Плочките от този модел внасят елегантност и стил във всяка една баня и допринасят за различния интериор в нея. Гранитогресната плочка от серия Бианко има матирано покритие и е с размер 45х45 см. Тя е създадена да се поставя във външни и вътрешни помещения. Изключително издръжлив напред във времето, гранитогресът внася стил в мокрото помещение. Той е бял на цвят със сиви нишки и има визията на мрамор. Благодарение на неговото антислип свойство, гранитогресът е изключително подходящ за подови пространства. Към него, може да съчетаете и фаянсовата плочка от същата серия. Фаянсът е подходящ за поставяне на стени и в тази серия имате избор между два модела. Единият фаянс тук е с бял цвят и сиви нишки, но с гладка повърхност, а другият е в същия цвят, но има добавен релеф. Съчетани заедно гранитогресът и фаянсът придават на банята едно усещане за елегантност и стил. За да направите обаче мокрото помещение наистина дизайнерско на помощ ви идва и декора от серия Бианко. Декорните плочки от тази серия са ключовият елемент от цялата колекция. Предлагат се в няколко варианта, като акцентът е заложен към флоралните мотиви. Също, като фаянса в тази колекция и декора има две разновидности. Единият декор е с мотиви на листа и невероятни релефни цветове. С негова помощ банята ви ще заприлича на оазис, носещ усещане за класа и величие. Поставен на стенна повърхност с него, може да изобразите една картина от тропиците. Другият декор от колекция Бианко е тип шахматни квадрати, които придават една магическа визоализация. И двата декора от тази серия са наистина омагьосващи и нестандартни, което ги прави така любими. Съчетани правилно всички плочки за банята от тази серия са точния избор за вас и вашето мокро помещение.

Плочки за баня Бианко

Защо да изберете Victoria Ceramics за закупуването на серия плочки за баня Бианко?

Магазин Victoria Ceramics е един от водещите магазини на пазара за плочки. Ние знаем, какво е важно за нашите клиенти и се опитваме да им дадем всичко, от което те се нуждаят. При нас може да намерите всичко за банята на едно място, съчетано с качество и достъпна цена. Закупувайки серия плочки за баня Бианко от нашите шоуруми в градовете Пловдив, София, Бургас и Русе вие ще получите и безплатен 3D проект, изготвен от нашите консултанти. Не забравяйте, че при нас има всичко, от което се нуждаете за да обзаведете мокрото си помещение и да го направите мечтаното за вас място за релакс и уединение.

Преглед като Таблица Списък
Подреди по

Гранитогрес Бианко 45х45 см. - KAI / Fiore - 98821

Гранитогресна плочка Бианко - бял цвят
Цена на квадратен метър
27,96 лв

Декор Бианко Арт 25,5х75,5 см. - KAI / Fiore - 4736

Декорна плочка - бял цвят с шахматни мотиви
Цена на квадратен метър
33,96 лв

Декор Бианко Листа - 51х75,5 см. - KAI / Fiore - 4795

Декорна плочка с флорални мотиви в сет от две части - бял цвят
Цена на брой
42,00 лв

Фаянс Бианко 25,5х75,5 см. - KAI / Fiore - 4733

Фаянсова плочка Бианко - бял цвят със сиви нюанси
Цена на квадратен метър
30,00 лв

Фаянс Бианко 25,5х75,5 см. - KAI / Fiore - 4734

Фаянсова плочка Бианко - бял цвят с линии
Цена на квадратен метър
30,00 лв

Фаянс Бианко 25,5х75,5 см. - KAI / Fiore - 4735

Фаянсова плочка Бианко - бял цвят с линии
Цена на квадратен метър
30,00 лв

Filter by:

Clear All
Min: 27,00 лв Max: 42,00 лв
лв.27 лв.42
Категории
Производители