Търси
Filters

ОНДА

Баня Онда

Колекция плочки за баня Онда в три невероятно топли цвята

Серия плочки за баня Онда е една класическа серия произведена от фирмата производител KAI / Fiore. За пореден път производителите на тази колекция са създали една невероятна комбинация от плочки за баня в класически елегантен стил. Съдържанието на цялата серия е от една единствена по вид плочка в три различни цветови гами. Начело на колекция Онда застава гранитогресната плочка в сив, бежов и кафяв цвят. Гранитогресът е един от най-здравите и желани плочки от потребителите, поради своята устойчивост на студ и влага.

Изработен е така, че да е удароустойчив, което позволява поставянето му върху всякакъв вид повърхност. Дали ще е вътре в дадено помещение или навън на двора, тази плочка е точният избор за това. Гранитогрес Онда е изработен в размер 15х90 см., което го прави изключително лесен за поставяне върху стени или под. Матовата повърхност на плочката позволява лесното и бързото й почистване. Едно от нещата, които се забелязват в тази колекция плочки са цветовите нюанса на продукта. Цветовете са избрани да бъдат топли и да направят всяко помещение просторно и уютно. Бежова гама, кафява и сива в дървестни елементи по гранитогресната плочка, придават на всяко едно помещение дълбочина и модерен стил. Плочката от гранитогрес Онда, може да се поставя и във всяка една баня, което ще направи мокрото помещение запомнящо се и стилно. Поради своята повърхностна структура, тази плочка за баня предпазва от подхлъзвания и наранявания. Лесното комбиниране на плочките за баня Онда с фаянс или теракот, я правят любима на потребителите и една от най-търсената на пазара. Ако искате да създадете помещение, което има интересен дизайн и ще направи интериора в дома ви красив и елегантен, тогава гранитогресна плочка Онда е точният избор за вас.

Плочки за баня Онда
 

Защо Victoria Ceramics е точното място за закупуване на плочки за баня Онда? 

Victoria Ceramics сме верига магазини разположени в градовете София, Пловдив, Русе и Бургас, разполагаме с голяма гама от продукти свързани с банята. Ние предлагаме на свойте клиенти всичко за банята на едно място. При нас може да намерите продукти за обзавеждане на баня, санитария и голямо разнообразие от плочки за баня. Качеството на продуктите, които предлагаме са наш основен приоритет, като към него добавяме и достъпната цена за всеки. Закупувайки плочки Онда вие ще получите и безплатен 3D проект, които ще бъде създаден за вас и вашите нужди. Възползвайте се от нашите специални и промоционални оферти и направете своят дам елагантен и модерен с гранитогресна плочка Онда.

Преглед като Таблица Списък
Подреди по

Гранитогрес ОНДА 15х90 см. - KAI / Fiore - 9200

Гранитогресна плочка - сив цвят
Цена на квадратен метър
36,00 лв

Filter by:

Clear All
Категории
Производители