Търси
Filters

LINKA

Баня Linka

Серия плочки за баня Linka съчетава в себе си гранитогрес в различна тоналност

Плочки за баня от серия Linka са произведени от чешката фирма производител Rako, която е една от водещите на пазара. Rako е фирма производител, която държи на качеството и иновацията. Събрала в себе си единствено гранитогресни плочки, серия Linka е една от най-желаните колекции на пазара. Фирмата залага на гранитогрес със стилен дизайн и модерен вид. Тук плочките за баня са изработени в различни цветови нюанса, което ги прави отличаващи се на пазара за този вид продукти. Серията съдържа само гранитогрес в себе и това е водещото за нея.

Гранитогресът е изработен от висококачествен материал, който издържа на температурни аномалии. Той е подходящ за поставяне във вътрешни и външни помещения, защото е изключително прецизно изработен и с дебелина от 8 мм. Характерно за серия Linka е разнообразието от цветове, което преминава от сивата към кафявата гама. Плочките за баня са с размер 60х60 см., което ги прави лесни за поставяне, както на стени така и на под. Почистват се изключително лесно, на допир са матирани и гладки. Допълнително гранитогресът има повърхност, която предпазва от подхлъзвания и наранявания. Отличаваща черта на тези гранитогресни плочки са небрежно изобразените линии и фигури върху тях, които ги правят запомнящи се. Този модел плочки за баня носят дизайна на модерното и уюта в себе си. Избирайки колекция Linka вие ще направите мокрото помещение в дома си вдъхновяващо и различно, изпълнено с класа и стил.

Плочки за баня Linka

Защо серия плочки за баня Linka са най-подходящи за вас и вашият дом?

Плочки за баня Linka са едни от най-търсените и качествени плочки на пазара. Закупувайки ги от нашите шоуруми Victoria Ceramics разположени в градовете София, Пловдив, Русе и Бургас вие ще получите качествен продукт на достъпна цена. Нашите квалифицирани консултанти ще изготвят за вас и безплатен 3D проект, които ще изобрази мечтаната от вас баня. С помощта на нашите виртуални очила, вие ще може да я разгледате още преди да сте я създали. Изберете гранитогресните плочки на фирма Rako и създайте елегантно и стилно мокро помещение в дома си.
Преглед като Таблица Списък
Подреди по

Гранитогрес Linka 60х60 см. - Rako - DAK63827

Гранитогресна плочка - кафеникаво черен цвят с елементи
Цена на квадратен метър
55,00 лв

Гранитогрес Linka 60х60 см. - Rako - DAK63824

Гранитогресна плочка - сиво бял цвят
Цена на квадратен метър
55,00 лв

Гранитогрес Linka 60х60 см. - Rako - DAK63825

Гранитогресна плочка - сиво бял цвят с елементи
Цена на квадратен метър
55,00 лв

Гранитогрес Linka 60х60 см. - Rako - DAK63826

Гранитогресна плочка - кафеникаво черен цвят
Цена на квадратен метър
55,00 лв

Filter by:

Clear All
Категории
Производители