Търси
Filters

МАРКИНА

Баня Маркина

Серия плочки за баня Маркина цялата в цветове

Колекция Маркина е дело на водещата фирма производител KAI / Fiore и е една от новите серии на фирмата. Изработена да внесе една различна нотка във вашата баня, тази колекция е точната за вас. В серия Маркина има включени всички необходими плочки за изграждането на всяко едно мокро помещение. Тя съдържа в себе си гранитогресни, фаянсови и декорни плочки. Всички плочки за баня от тази колекция са изработени от висококачествени материали, които издържат напред във времето.

Гранитогресните плочки се поставят във външни и вътрешни помещения, като не се влиаят от атмосферните условия. Тяхната повърхност е матова, за да предпазва от подхлъзвания и наранявания. Гранитогресът е с размер 45х45 см., което го прави изключително лесно поставяем върху подови и стенни повърхности. Цветовата гама, от която е изработена гранитогресната плочка е бяла със златни частици. По този начин плочката за баня изглежда пленяваща и елегантна. Също така, този модел плочка може да бъде намерена и в кафява тоналност със златни частици. И двата модела гранитогресни плочки Маркита имитират мрамор и носят стил и модерен вид във всяко помещение. За да може да се допълни гранитогресът, производителите са създадали и фаянсова плочка от тази серия. Фаянсът е подходящ за поставяне върху стенни повърхности. Той е издръжлив и качествено изработен в размер 30х60см. Фаянсовата плочка е с гланцова повърхност, което я прави гладка и с блясък. Поставена, заедно с гранитогресната плочка от серията вие израждате един наистина модерен и различен интериор в мокрото помещение. Фаянсът е в цветовете на гранитогреса и това допълва плочките перфектно. Както вече знаем, за да може една баня да има завършен вид, в нея трябва да се поставят и декорни плочки. Декорите са изключително важен елемент за всяка баня, тъй като той я прави различна и запомняща се. В колекция Маркина върху декорната плочка има изобразени есенни листа в различни цветови нюанса. Плочката е с размер 30х60 см., както фаянсовата, за да може поставянето им заедно на стенни повърхности да е перфектно. Основният цвят на декорната плочка е бял с повърхност от гланц. Блясъкът и гладкостта на декорната плочка я правят идеална за мокрото помещение. Избирайки декор Маркина вие залагане на атрактивен и различен дизайн. Плочките за баня от серия Маркина внасят свежест, светлина и уют в дома ви, като ви предоставят една палитра от цветове.  

Плочки за баня Маркина

Защо Victoria Ceramics е точното място за закупуване на плочки за баня Маркина?

Victoria Ceramics са верига магазини за продукти свързани с банята. При нас може да намерите всичко за банята на едно мято. Шоурумите на Victoria Ceramics се намират в градовете София, Пловдив, Русе и Бургас, като в тях има мебели за баня, санитария и плочки за баня с голямо разнообразие от модели. Закупувайки серия плочки за баня Маркина от нас вие ще получите и безплатен 3D проект. Той се изработва от нашите квалифицирани консултанти и с негова помощ, може да видите мечтаната от вас баня преди направата й. Плочки Маркина са плочките носещи усещане за простор и топлина в мокрото помещение. При тяхната покупка вие ще получите още най-доброто качество на най-достъпната цена. 

Преглед като Таблица Списък
Подреди по

Гранитогрес Маркина 45х45 см. - KAI / Fiore - 6215

Гранитогресна плочка - бял цвят
Цена на квадратен метър
27,96 лв

Гранитогрес Маркина 45х45 см. - KAI / Fiore - 6216

Гранитогресна плочка - кафяв цвят
Цена на квадратен метър
27,96 лв

Декор Маркина 30х60 см. - KAI / Fiore - 4885

Декорна плочка на листа - бял цвят
Цена на квадратен метър
31,98 лв

Фаянс Маркина 30х60 см. - KAI / Fiore - 4880

Фаянсова плочка - бял цвят със златни частици
Цена на квадратен метър
27,96 лв

Фаянс Маркина 30х60 см. - KAI / Fiore - 4881

Фаянсова плочка - кафяв цвят със златни частици
Цена на квадратен метър
27,96 лв

Filter by:

Clear All
Min: 27,00 лв Max: 32,00 лв
лв.27 лв.32
Категории
Производители