Търси
Filters

БОТЕГА

Баня Ботега

Колекция плочки за баня Ботега е серията с различен декор

Серия плочки за баня Ботега са дело на водещата фирма производител KAI / Fiore и е една от най-нестандарните колекции на производителя. Изработени от най-висококачествени материали, тези плочки за баня са любими на потребителите. Събрала в себе си единствено плочки тип гранитогрес, колекцията е разпознаваема по винтидж декора си. Гранитогресните плочки са едни от основните модели на всяка една колекция. Поставянето им върху подова или стенна повърхност ги прави най-търсените на пазара за плочки. Гранитогресната плочка е известна със своята удароустойчивост и издръжливост.

Тя се вписва перфектно в атмосферните аномалии и не променя повърхностната си структура и цвят, напред във времето. Съобразен с всички качества на гранитогреса, този модел плочка е с размер 15.5х60.5 см. и поставянето му е изключително лесно. Едно от основните качества на тази гранитогресна плочка е матовата й повърхност. Благодарение на нея, продуктът предпазва от подхлъзване и нараняване. Заложените цветове при изработката на плочки Ботега са в светли и топли цветови тоналности. Бялото и бежовото са основните нюанса тук и с тяхна помощ, помещенията изглеждат по-просторни и светли. Добрата изработка и светлата цветова гама, позволява на гранитогреса да се съчетае перфеткно с плочки от фаянс или теракот. А за един завършек на цялата серия, фирмата е изработила и винтидж декор. Декорната плочка е последната щриха от създаването на една мечтана баня, поради тази причина производителите са заложили на интересния дизайн на плочката за баня. Декорът е гранитогресна плочка, изобразяваща пролетни виндиж пейзажи, което я прави различна и запомняща се. Тя е основният акцент в серия Ботега и благодарение на нея вие изграждате един различен интериор във всяко едно помещение в дома си. 

Плочки за баня Ботега

Защо Victoria Ceramics е точното място за закупуване на серия плочки Ботега?

Магазини Victoria Ceramics разположени в градовете София, Пловдив, Русе и Бургас са едни от водещите на пазара за продукти свързани с банята. Ние знаем, какво искат нашите клиенти и се стремим да им го предоставим с качествени продукти на ниски цени. Посещавайки нашите магазини вие може да се възползвате от богатия асортимент от продукти за банята. При нас може да намерите мебели за баня, шкафове за баня и санитария на водещи марки производители. Закупувайки серия плочки за баня Ботега вие ще получите и безплатен 3D проект, който се изработва от нашите висококвалифицирани консултанти. Възползвайте се от специалните ни оферти и бързата доставка до адрес. Поставяйки серия плочки Ботега в дома си вие си гарантирате елегантност и модерен дизайн в едно.

Преглед като Таблица Списък
Подреди по

Гранитогрес Ботега 15.5х60.5 см. - KAI / Fiore - 9245

Гранитогресна плочка в бял цвят
Цена на квадратен метър
30,00 лв

Гранитогрес Ботега 15.5х60.5 см. - KAI / Fiore - 9244

Гранитогресна плочка в бежов цвят
Цена на квадратен метър
30,00 лв

Filter by:

Clear All
Категории
Производители